Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Az elveszett Fehér Könyv: Itt az új Cassandra Clare kötet magyar fülszövege

Még idén folytatódik a Legősibb átok sorozat Cassandra Clare és Wesley Chu tollából. Az elveszett Fehér Könyv időben az Árnyvadász Akadémia novellák után, de még a Lady Midnight előtt játszódik, és itt is egy el nem mesélt Malec kalandot élhetünk át, de itt már Clary, Jace, Simon és Izzy is komolyabb szereplő. A helyszín pedig ezúttal Ázsia!

Alább meg is nézhetitek a kötet eredeti borítóját és a magyar fülszövegét. Szerintem sokan szeretitek majd a könyvet!

Cassandra Clare & Wesley Chu: Az elveszett Fehér Könyv (A legősibb átkok 2.)

Malec. Számukra egy veszedelmes küldetés a gonosz birodalmába nem egyszerűen munka, hanem romantikus kirándulás.

Az élet szép Magnus Bane és Alec Lightwood számára. Együtt élnek egy mesés lakásban, boszorkánymester fiukkal, Maxszal, aki épp járni kezdett, New York utcái pedig békések és csendesek – mármint épp annyira békések és csendesek, mint általában.

Mígnem egy éjjel két régi ismerős tör be Magnus lakásába, és ellopják tőle a nagyhatalmú Fehér Könyvet. Magnus és Alec, felismerve, hogy a tolvajokat ártalmas erők irányítják, mindent félredobnak, hogy visszaszerezzék a könyvet, mielőtt nagyobb kárt okozhatnak. Egészen Sanghajig kell követniük őket, Clary, Jace, Isabelle és a frissen árnyvadásszá avatott Simon segítségével.

Ám Sanghajban gyorsan kiderül, hogy sokkal nagyobb a baj, mint gondolták. Egy erőszakos támadás miatt Magnus mágiája egyre megbízhatatlanabb lesz, és ha nem tudják a városba özönlő démonok útját állni, jobb híján követniük kell őket oda, ahonnan jöttek – a holtak birodalmába. És amivel szembetalálják magukat, sokkal különösebb és aljasabb, mint amire valaha számíthattak…

Vajon sikerül-e leszámolniuk a fenyegető veszéllyel? És hazaérnek-e időben, mielőtt a gyerekük teljesen kikészíti Alec anyukáját?

Csatlakozz a csapathoz, és éld át a kalandjaikat!

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)