Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Olivia Rodrigo írt egy dalt a Twilighthoz – Íme a dalszöveg magyarul!

A kedvenc albumom a Twilight soundtrackje, és senki sem tudja megváltoztatni a véleményem” – posztolta a Driver License énekese, Olivia Rodrigo. Igen, ő is imádja a Twilightot, mint mi.

Rodrigót még a tavalyi pandémia alatt ihlette meg nagyon a Twilight, erről nyilatkozott is, miszerint írói blokkja volt, és miután írt egy dalt Belláról és Edwardról, ahogy találkoznak az osztályban, ez máris elmúlt.

Maga a dal sajnos csak 44 másodperces, de így is baromi élvezhető, és szerintem passzol is a történethez. Íme a dalszöveg hevenyészett magyar fordítása, és maga a dal.

„Új város, új kocsi, új barátok / Új hely, próbálok beilleszkedni / De sosem voltam valami jó a beszélgetésekben / A lányok olyan furák itt / És sosem voltam valami jó a beszélgetésekben / De megláttalak téged a szoba végén / Azt mondtam, ‘szia’ és „új vagyok’ / Esküszöm, van benned valami… / Akarsz együtt lógni? / Talán smárolhatunk? / Úgy hallom szereted a zenét, hé, én is / Nem tudtam, hogy ennyire elfoglalt vagy / Nem tudtam, hogy ennyire nem kedvelsz / Nem tudom, hogy ez fura-e, de kedvellek / Azt gondoltam, ez a kisváros talán mégsem olyan rossz / Szóval, van kedved együtt lógni, vagy sem?”