Home Hírek Érkezik Amerikában a The Flash és a Supergirl regény!

Érkezik Amerikában a The Flash és a Supergirl regény!

Izgalmas hír érkezett a napokban: regényt kap az itthon is látható Supergirl és a The Flash sorozat. Ami viszont érdekes, hogy ezúttal nem Young Adult, hanem middle-grade, azaz kábé a 10-12 éves korosztálynak szóló regények érkeznek.

A The Flash: Hocus Pocust Barry Lyga írja majd, és azon idővonalon játszódik, ahol sosem történt meg a Flashpoint. A történet Barryt (azaz Flasht) követi nyomon, aki felveszi a harcot egy titokzatos gonosztevővel, Hocus Pócussal, aki Central City lakóinak az agyát kontrollálja.

A Supergirl: Age of Atlantis írója Jo Whittermore, a középpontban pedig Kara Danvers – vagyis Supergirl, akinek ezúttal nemcsak National Cityben tevékenykedik, hanem egy tengeri lénnyel is harcba kell szállnia.

A (nem túl szép) borítókat már közzéadták, alább meg is nézhetitek őket. A The Flash regény október 3-án, a Supergirl könyv november 7-én jelenik meg Amerikában. Tekintve, hogy itthon is közkedvelt szériákról van szó, bízzunk benne, hogy a magyar bemutatóra sem kell sokat várni. Csak légyszi, ne ezekkel a borítókkal jöjjön.