Home Hírek Meggyőző érvek: Megjöttek az első képek az új Jane Austen adaptációhoz

Meggyőző érvek: Megjöttek az első képek az új Jane Austen adaptációhoz

Újabb Jane Austen adaptációnak örülhetünk, ezúttal a Meggyőző érvekből készül feldolgozás a Netflix részére, amit 2022-ben nézhetünk meg.

A főszerepekben Dakota Johnson (A szürke ötven árnyalata), Henry Golding (Crazy Rich Asians) és Cosmo Jarvis (Lady Machbeth) láthatóak.

Az első képek már be is futottak az adaptációhoz. Bár kosztümös történetet kapunk, de a hírek arról szólnak, hogy egy moden adaptáció érkezik, amiben Johnson nonkonformista, modern nőt alakít, akinek a múltja és a szíve között kell választania.

Jane Austen – Meggyőző érvek

Anne Elliot huszonhét éves korára már beletörődött, hogy körülményei a vénlányok sorsára kárhoztatják. Annak idején családja és barátai lebeszélték arról, hogy egy bizonytalan jövőjű, összeköttetések híján csak saját tehetségére utalt fiatal tengerésztiszt felesége legyen.

Az egykori szerelmesek nyolc év után találkoznak ismét, véletlenül. Wentworth kapitány azóta fényes pályát futott be, meggazdagodott, s most, hogy a napóleoni háborúk befejeződtek, le akar telepedni, családot alapítani. Leendő feleségével szemben mindössze egy követelményt támaszt: bárki lehet – csak Anne Elliot nem…

A Meggyõzõ érvek nem pusztán az utolsó, hanem a legérettebb és számtalan kritikusa és olvasója által a legjobbnak tartott Austen-regény.