Home Hírek A Papírhattyú írónője kórházi dolgozóként áll helyt a koronavírus idején!

A Papírhattyú írónője kórházi dolgozóként áll helyt a koronavírus idején!

A Könyvmolyképző Kiadó szerzői közül nem Benina az egyetlen, aki koronavírusos betegeken segít – mesélte nekem tegnap este a Veronika’s Reader Feeder bloggere.

Megtudtam ugyanis, hogy a Papírhattyú és a Serengeti köde írónője, Leylah Attar is egy igazi harcos, aki minden követ megmozgat azért, hogy segítsen az embereken. (Amerikában pedig sajnos még durvább a helyzet, mint nálunk).

Az írónő Facebookon posztolt, ezt igyekeztem lefordítani nektek, de nem vagyok túl erős fordító, szóval ha hibát éreztek benne, nyugodtan jelezzétek. Köszönöm!

Néhány héttel ezelőtt a férjemmel Floridában voltunk egy munkahelyünkkel kapcsolatos tréningen.

Ezekben az időkben az egészégügyben minden segítő kézre szükség van. Ezért távol leszek a közösségi médiától, hogy végezhessem a másik munkámat. Köszönöm nektek, hogy ti is végzitek a sajátotokat: maradjatok otthon, vigyázzatok a gyerekeitekre, segítsétek a kiszolgáltatott szeretteiteket. Köszönet azoknak is, akik munkába járnak és segítenek, hogy mindenki hozzáférjen az alapvető szolgáltatásokhoz.

Maradjatok biztonságban, vigyázzatok magatokra és egymásra. Nyugalom, gyógyulás és kedvesség <3 Küldöm felétek a szeretetem!