Home Borítómustra Íme a The Bird and the Sword magyar borítótervei!

Íme a The Bird and the Sword magyar borítótervei!

Amy Harmon ezúttal egy Vörös Pöttyös történettel jelentkezik magyarul, amihez én készíthettem borítót. Amikor megkaptam a felkérést, előre tudtam, hogy a kiadó szeretne majd egy borítószavazást, amiben az alább látható eredeti borító is szerepelni fog.

Meg kell mondjam, teljesen az esélytelenek nyugalmával vágtam bele a munkálatokba, mert biztos voltam benne, hogy az olvasók a borítószavazáson az eredeti borító mellett teszik le a voksukat, de végül nem kis meglepetésemre ez lett a harmadik helyezett.

A tervezés során Veronikától kaptam segítséget, hogy merre is érdemes elindulni, az ő tippjeit próbáltam megfogadni, mert ő nagyon szereti a könyvet. Utólag is köszönöm a segítséget.

Végül öt terv készült el, ebből kettőt a kiadó még az elején elutasított. Ez a két koronás volt az, őket nem láthattátok eddig.

A szavazáson a legkevesebb voksot ez a kardot a kezében tartó lány kapta, ami nem is lepett meg, mert elég elvontnak érződik a kép. A színeit viszont nagyon szeretem, ezért is választottam ezt a képet a borítóhoz.

A szavazáson a második helyre a virágot a kezében tartó lány került. Nekem végig ez volt a kedvenc borítótervem, nagyon szeretem a kép színeit és a madarakat is, bár a papírkorona kicsit talán tényleg visszás.

A legtöbb voksot ez a menő kardos kép kapta, és sokáig úgy is volt, hogy ez kerül majd a borítóra, de aztán utólag derült ki, hogy a kép már szerepel a Bánk Bán egyik új kiadásán, ezért a kiadó végül a koronás lány mellett tette le a voksát.

Remélem azért a borító így is elnyeri majd a tetszésetek, kívánok jó olvasást a könyvhöz!

 • Amy Harmon legújabb fantasy regénye egy varázslatos világba kalauzol el minket, ahol a szavaknak ereje van, és ahol egy fiatal királynak és beszélni nem tudó, de annál makacsabb választottjának számos veszéllyel kell szembenéznie. Tartsatok velünk a Blogturnén, és nyerjétek meg a Könyvmolyképző Kiadó által felajánlott példányt a könyvből!

 • Mostani játékunk során az egyes állomásokon olyan könyvekből találhattok idézeteket, amelyeknek címében szerepel egy-egy madárfaj. A feladat az, hogy a Rafflecopter doboz megfelelő sorába beírjátok az adott blogon található könyv címét. Tartsatok velünk, és nyerjétek meg a Könyvmolyképző Könyvkiadó által felajánlott példány a könyvből!

  (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

  “– Blue. A nevem Blue Sargent.
  – Blair?
  – Blue.
  – Blaize?
  Blue felsóhajtott.
  – Jane – sóhajtott fel Blue.
  – Ja, Jane! Mintha Blue-t hallottam volna.”

  a Rafflecopter giveaway

 • 03/03 – Könyvvilág
  03/05 – Veronika’s Reader Feeder
  03/07 – Sorok között
  03/09 – Kelly és Lupi olvas
  03/11 – Readinspo
  03/13 – Utószó
  03/15 – Fanni’s Library