Home Hírek A semmi királynője – Magyar borítót kapott a Kegyetlen herceg sorozat 3....

A semmi királynője – Magyar borítót kapott a Kegyetlen herceg sorozat 3. kötete!

2020. november 20-án érkezik Holly Black Kegyetlen herceg sorozatának a harmadik kötete! A második rész kemény függővéggel ért véget, de Black nem adta alább a minőséget a fináléban sem, Jude és Cardan története talán most volt a legjobb, én legalábbis nagyon szerettem.

Már a magyar borító és a fülszöveg is megérkezett a könyvhöz, alább meg is nézhetitek őket.

Holly Black – A semmi királynője

A hatalmat sokkal könnyebb megragadni, mint megtartani.
Jude alaposan megtanulta ezt a leckét, amikor mérhetetlen hatalomért cserébe lemondott a gonosz király, Cardan feletti uralmáról.

Tündérfölde száműzött halandó királynéjaként elveszettnek érzi magát, a semmi királynőjének. Ám megfogadja, hogy mindent visszaszerez, amit elvettek tőle. Az esély kétszínű ikertestvére, a szintén halandó Taryn képében érkezik meg, akinek az élete veszélybe kerül.

Jude kénytelen vállalni a kockázatot, és visszatérni a veszedelmes tündérudvarba, valamint szembenézni a Cardan iránti érzéseivel, hogy megmentse a nővére életét. Csakhogy sok minden megváltozott Elfhonban a távozása óta. Háború közeleg. Jude beférkőzik az ellenséges tábor mélyére, és ő maga is belekeveredik a véres politikai csatározásba.

Amikor egy eddig szunnyadó, ám igen erős átok elszabadul, pánik söpör végig a vidéken, és Jude választani kényszerül a becsvágya és az embersége között…

A levegő népe trilógiájának várva várt, döbbenetes fináléja.