Home Hírek Újabb könyvadaptációban bizonyíthat Shay Mitchell!

Újabb könyvadaptációban bizonyíthat Shay Mitchell!

A Pretty Little Liars idén véget ért, az Emilyt alakító Shay Mitchell viszont szerencsére nem sokáig maradt munka nélkül.

Mitchell lett az egyik főszereplő Caroline Kepnes “You” könyvadaptációban, amiből a Lifetime csatorna kreál 10 részes sorozatot, a premier jövőre várható.

A történet főszerepében a Gossip Girl-ből ismert Penn Badgley, mint Joe, egy rögeszmés srác, aki a technológiát használja fel, hogy belé szeressen Beck (Elizabeth Lail), a feltörekvő írónő.

Shay Mitchelle alakítja majd Peach Salingert, egy gazdag nőt, igazi méhkirálynőt, aki bárkit és bármit irányít. Beck baráti körébe tartozik majd.

A sorozathoz már korábban csatlakozott Zach Cherry és Luca Padovan. A kreátok Greg Berlanti (The Flash) és Sera Gamble (Supernatural).

A könyv pedig a hazai olvasók előtt sem ismeretlen, Te címmel jelent meg az Alexandra Kiadónál pár éve. Íme!

Joe Goldberg, egy kis East Village-i könyvesbolt eladója egy nap úgy érzi, valóra vált az álma, mikor besétál a boltba egy fiatal írópalánta, Guinevere Beck. Beck megtestesíti mindazt, amire Joe valaha is vágyott: gyönyörű, vagány, okos, és hihetetlenül szexi – egyszerűen tökéletes.

Joe rafinált módon kezdi behálózni Becket, és hála a lány okostelefonjának, Instagram-, Twitter- és Facebook-fiókjának, hamarosan sikerül is közel kerülnie hozzá. De Joe még sokkal többre is képes, hogy hatalmába kerítse rajongása tárgyát.

És vajon Beck valóban olyan angyali és ártatlan teremtés, amilyennek Joe látja? Vagy ő még sokkal sötétebb titkokat rejteget?

Caroline Kepnes kötete vérfagyasztó beszámoló a könyörtelen, eszelős szerelemről. Betekintést enged egy mániákus elméjébe, hasonlóképp, mint John Fowles híres regénye, A lepkegyűjtő. Perverz módon romantikus thriller, amely az utolsó oldalig izgalomban tartja az olvasót.