Home Hírek High Fantasy regénnyel rukkolt elő Jennifer L. Armentrout!

High Fantasy regénnyel rukkolt elő Jennifer L. Armentrout!

Igazi meglepetés-bombát dobott le Jennifer L. Armentrout, ugyanis derült égből villámcsapásként új regénnyel jelentkezett. (Magyar megjelenésről nincs hír!)

Armentrout fejében négy évvel ezelőtt fogalmazódott meg a From Blood and Ash gondolata. “Az évek során féltem attól, hogy leüljek és megírjam a könyvet. Sosem dolgoztam még high fantasy történeten. Mi van, ha nem tudom megcsinálni? Ha az olvasóim nem fogják szeretni? De a történet velem maradt. Miután pedig beszéltem az író barátaimmal, rádöbbentem, ez a könyv a szívemből szól, így leültem megírni” – írta Armentrout felvezetőként.

Bizony, Armentrout is csatlakozott Sarah J. Maas és Cassandra Clare mellé azon szerzők táborába, akik YA-NA történetből high fantasy-be váltottak. A From Blood and Ash pedig nem lett rövid regény, 170 ezer szóból és több, mint 600 oldalból áll, e-könyv formátumban pedig Amerikában már meg is jelent.

És miről szól a könyv? Poppy élete soha nem volt a sajátja. Nem szólhattak hozzá, nem nézhettek rá, nem beszélgethettek vele. Poppy sosem érezhetett örömöt, csak a Felemelkedés napjára várhatott, hogy harcoljon a gonosz ellen, amennyiben az istenek méltónak találják rá. A döntés sosem volt az övé.

Egy egész királyság jövője nyugszik Poppy vállán, aki maga sem tudja mihez kezdjen. És amikor belép az életébe az arany-szemű őr, Hawke, a sors és a kötelesség elé kerülhet a vágy, Poppy pedig lassan mindent megkérdőjelez, amiben valaha hitt… Mondanom sem kell, nagyon remélem, hogy mi is elolvashatjuk egyszer 🙂