Home Hírek Egy átok. Egy zavaros múlt. Egy titokzatos szerelem… Ne randizz Rosa Santosszal!

Egy átok. Egy zavaros múlt. Egy titokzatos szerelem… Ne randizz Rosa Santosszal!

Már nem kell sokat várnunk, december 11-én érkezik a Dream Válogatás sorozatban a zseniális című romantikus regény, a Ne randizz Rosa Santosszal! A könyv ide kattintva már előrendelhető.

A könyv goodreadsen 2.500 csillagozás mellett 3.87, ami első blikkre talán nem túl bíztató, de maga a fülszöveg van annyira kecsegtető, és a magyar borító is olyan cuki, hogy érdemesnek tűnik belevágni a kalandba. Nézzétek csak!

Nina Moreno – Ne randizz Rosa Santosszal!

Egy átok.
Egy zavaros múlt.
Egy titokzatos szerelem.
Rosa Santoson a tenger átka ül. Jaj annak a srácnak, aki randizni szeretne vele. Kivált, ha hajója is van.

A lány azonban nem annyira az átoktól szenved, mint lelki gátjaitól. Két kultúra és ezzel együtt kétféle jövő is hívogatja, így gondban van, hogy mit válasszon. Nagymamája a város megbecsült gyógyfüves asszonya, anyja nyughatatlan festő, aki ki-be jár az életükben. Ugyan Port Coralt, ezt a dél-floridai kisvárost nevezik otthonuknak, az eltűnt szülőföld, Kuba is ott kísért az életükben – a szó legszorosabb értelmében – nyomasztó teherként, amiről a nagyanya beszélni sem hajlandó.

Közeleg a nyár, és az egyetemválasztás határideje. Ekkor bukkan fel Alex Aquino Rosa életében. Ez a fiú is titokzatos a kéken hullámzó tetoválásaival. Családja a vitorláskikötőt igazgatja. De vajon Rosa le tudja majd küzdeni a múltjából öröklött félelmeket, tud-e nyitni a jövő felé?