Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Az 5 legjobban várt könyvem a 2018-as Könyvfesztiválon!

A Könyvfesztiválra bizony minden kiadó alaposan felkészült, és sok-sok új megjelenéssel találkozhatunk majd a polcokon. Nekem is van ám egy kívánságlistám, öt olyan könyvem, amit nagyon szívesen tudnék a polcomon. Alább meg is nézhetitek mik ők. Oké, egy picit csaltam, az egyiket ezen a héten már olvastam is 🙂

Kiersten White – Supernaturally: Több, mint természetfeletti

Már nagyon vártam ennek a résznek a megjelenését, mert az első rész kellemes emlékként él bennem, leginkább a vicces jelenetei miatt. Kíváncsian várom miként folytatódnak Evie kalandjai, izgalmas véggel zárult anno az első rész.

Kathleen Glasgow – Lány, darabokban

Ezt a könyvet a héten olvastam, de várom már, hogy a polcomon is ott lehessen. Felkavaró és érzelmekkel teli történet ez egy lányról, aki majdnem öngyilkos lett, és miután kikerül a klinikáról, újjá kell építenie az egész életét. 2018 egyik legjobb könyve lett nálam.

Marie Lu – The Young Elites

Már évek óta látom, hogy ez a regény mennyire népszerű a külföldi bloggereknél, ráadásul a Legendát is szerettem az írónőtől, így nagyon kíváncsi vagyok a The Young Elites-re. Annál is inkább, mert szeretem a jó alapsztoris, különleges képességekkel megáldott főhősös disztópiákat.

Trish Cook – Éjjeli napfény

Már azóta beleszerettem a történetbe, hogy először hallottam róla. A hősnő különös betegségben szenved, nappal nem mehet az utcára, különben meghalna. És így szeret bele egy helyes srácba… Minden, minden típusú szomorkásan-romantikus-cuki könyvet várok, és a Bella Thorne-féle filmre is kíváncsi leszek.

Krausz Emma – Osztálykép

A Bekezdés irodalmi pályázat győztes műve Krausz Emma debütáló regénye, amiben két magyar középiskolás fiú útkeresése, és szerelme áll a középpontban. Rég olvastam már hazai környezetben játszódó LMBT regényt, így már nagyon „ki vagyok éhezve” a témára. Remélem nem okoz majd csalódást az Osztálykép.