Home Hírek Amber Heardot kirúgták az Aquaman 2-ből? A színésznő válaszolt!

Amber Heardot kirúgták az Aquaman 2-ből? A színésznő válaszolt!

Miután Johnny Depp elbukta Grindelwald szerepét a Legendás állatok harmadik részében, újult erővel éledt fel egy petíció, aminek az aláírói azt szeretnék, ha Amber Heard is bukná az Aquaman 2. főszerepét.

A petíciót már több, mint 1 millió ember írta alá online, sokan pedig azt szeretnék, ha Mera szerepét a Trónok harca sztárja, Emília Clarke kapná meg.

Fellángoltak olyan pletykák is, hogy a Warner Bros már kirúgta Heardot a szerepből, de a színésznő a napokban nyilatkozott, és tisztázta, hogy marad a szerepben.

“Nem a pletykák és a fizetett közösségi médiás kampányok diktálnak a szereposztást érintő döntésekben. Ennek nincs hatása rá. Tulajdonképpen a rajongók tették lehetővé, hogy az Aquaman 1 és 2. is elkészülhessen. Nagyon izgatott vagyok a jövő évi kezdés miatt.”

Jelenleg úgy tűnik, hogy 2022. december 16-án debütálhat a film a vásznakon, a forgatást pedig valamikor 2021-ben kezdhetik meg, de a koronavírus miatt pontos forgatási dátum még nincs.

És mi is okozta ezt a zűrt Heard körül? A válása Johnny Deppel, és a per, amit a színész indított, amiért a The Sun napilap feleségverőnek bélyezte meg őt. A pert végül Depp elveszítette, de Heardról is több gáz dolog kiderült.

Egyébként nem csak Depp, de a színésznő is veszített el munkákat a válás miatt, Heard még 2018-ban nyilatkozta, hogy az egyik filmjéből kirúgták őt, és egy nemzetközi divatmárka is dobta őt, akivel amúgy 2 éves szerződése volt.

A színésznőt mindenesetre idén újraláthatjuk, Stephen King The Stand című regényének az adaptációjában alakítja Nadine Cross-t. A sorozat 2020. december 17-én startol el a CBS All Acces streaming szolgáltatón.

Johnny Deppet kirúgták a Legendás állatok filmből, más lesz Grindelwald!