Home Hírek Ők az új Bűbájos boszorkányok – Pompomlány és leszbikus feminista a fedélzeten!

Ők az új Bűbájos boszorkányok – Pompomlány és leszbikus feminista a fedélzeten!

A The CW megadta a zöld utat, elkészülhet a pilot, vagyis a legelső rész a Bűbájos boszorkák spin-offból. Ha ez tetszeni fog nekik, jöhet a sorozat! Így az eredeti széria és a megannyi könyv után talán újra nézhetjük a bűbájosokat.

Annyi bizonyos, hogy a pilot felvételei Hilltowne-ban, Michiganben lesznek, és akárcsak az eredeti sorozat, ez is három nővérről fog szólni, akik rájönnek, hogy mágikus képességekkel rendelkeznek, harcolniuk kell a gonosz erőivel, és megmaradni testvéreknek.

Már azt is tudjuk, hogy mely karakteren lesznek a főszereplők – a színészeket egyelőre nem castingolták még.

Eközben az originál széria egyik főszereplője, Holly Marie Combs továbbra is tombol Twitteren, számos problémája van a sorozat ötletével, de nem az, hogy egyik főszereplő leszbikus. Még mindig azon háborog, hogy a The CW feminista feldolgozásként emlegeti az új Bűbájosokat – holott az eredeti is tele volt feminista jellemvonásokkal. Néhány rajongó dettó ideges, egy részük a The Cw Twitter oldalán éli ki a haragját.

No de íme, az új karakterek!

Macy: Vicces tudós, a 20-as évei végén jár. A Galwin nevű pasijával szeretne összeköltözni Michiganben, hogy az egyetem laboratóriumában dolgozhasson. A lány úgy hiszi, hogy ő mel és Madison testvére. Ereje a telekinézis. (Mint Prue Halliwellnek)

Mel Pruitt: Erős akaratú, feminista lány, irányításmániás, de mély érzéelmei vannak. A 20-as évei közepén jár, leszbikus. Egy tragikus baleset után a lány dühös és erőszakos, ellöki magától azokat, akik segíteni szeretnének neki, még a nyomozó barátnőjét, Soo Jint is. Az ereje az idő megfagyasztása. (Mint Piper Halliwellnek)

Madison Pruitt a legfiatalabb testvér, most fejezte be a gimit. Atlétikus, pompomlány típus, teljesen az ellentéte Melnek, bármit megtenne, hogy beilleszkedjen. Retteg attól, hogy boszorkánynak tanuljon. A képessége, hogy hallja az emberek gondolatait.

Érdekesnek tűnik, ugye? Én nagyon örülök, hogy dolgoznak ezen a sorozaton, mert az eredeti tinikorom legnagyobb kedvence volt, a világa pedig annyira komplex, hogy bőven tudnak érdekeset mesélni róla napjainkban is. De azért bízom benne, hogy legalább egy originál szereplő feltűnik majd benne. Bár az biztos, hogy nem Holly lesz az 😀