Home Szösszenetek Könyvmolyképző Ősz-köszöntő Könyves Kihívás – 2. hét

Könyvmolyképző Ősz-köszöntő Könyves Kihívás – 2. hét

Éljen! Sikeresen teljesítettem a kihívás második hetét! Ráadásul egyre izgibbnek tartom, hogy a megfelelő tematikában készítsek képet, és lehetőleg más háttérrel, más formában. Majd eldöntitek, hogy sikerült-e 🙂

Ide kattintva megnézhetitek az első heti fotóimat, itt a kihívásról találtok infókat, alább pedig az e-heti 7 fotómat – és némi sztorit hozzájuk.

Kövessetek Instagramon még több képért!

konyvmolykepzo-01

5. nap – Fotózd le a kedvenc Sötét örvény könyvedet

Kábé két nagyon agyaltam azon, hogy melyiket szerettem jobban. Az Unwindot vagy a Zombiháborút? Hiszen mindkettő olyan szuper könyv… Sajnálom, nem tudtam dönteni, így mindkettőt lefotóztam.

Funfact: Nagyon bénák voltak aznap a fények, úgyhogy sokat kínlódtam, mire megszületett ez a kép. És még csak nem is tetszik annyira.

konyvmolykepzo-02

6. nap – Fekete & Fehér KMK könyvek

Na ezen a fotón agyaltam egy ideig, hogy milyen legyen, de asszem sikerült megugrani a feladatot.

Funfact 1: Csak akkor jöttem rá, hogy az Unwindot választottam ide is, mint a tegnapi feladatra, amikor már feltöltöttem a képet. Nem volt kedvem már lecserélni.

Funfact 2: Az Unwind alatt egy bögre lapul, az emeli a többi könyv mellé 😉

konyvmolykepzo-03

7. nap – Mutass egy Arany Pöttyöst

Egy nagyon vidám és szórakoztató Arany Pöttyös mellett döntöttem, aminek olyan cuki a borítója, hogy még ránézni is jó 🙂

Funfact: Tisztára izgultam, hogy kellően látszódjanak a “dombornyomott homok” minták, úgyhogy legalább 12 szögből lefotóztam. Mikor láttam, hogy sikerült, vigyorogtam, mint állat.

konyvmolykepzo-04

8. nap – Egy KMK könyv, ami miatt hajnalig olvastál

Sok könyvvel vagyok így, de a legemlékezetesebb a Rudnay gyilkosságok a szememben. Vasárnap este 23-kor úgy voltam vele, olvasok egy órát elalvás előtt. Aha… ahogy azt én elképzeltem.
Valamikor hajnali 4-kor értem a végére, és mindezt úgy, hogy tudtam, hétfőn rengeteg munkám lesz, és 7.30-kor csörög a vekker.
De egyszerűen nem lehetett letenni a könyvet!

Funfact: Nem tudom, hogy ezt mennyire illik bejelenteni, de nagyon büszke vagyok erre a képre! 🙂

konyvmolykepzo-05

9. nap – Melyik KMK főszereplő bőrébe bújnál a legszívesebben?

Hosszas gondolkodás után a Mesék földjén jutott eszembe. Jó lenne találkozni a híres meseszereplőkkel és átélni a varázslatot.

Funfact: Próbáltam reprodukálni az előző napi fotót, azaz tettem a könyv mellé virágot, meg némi kiegészítőt, a biztonság kedvéért meg csináltam átlagos, kiterített fotót is. Végül az utóbbit találtam jobbnak.

konyvmolykepzo-06

10. nap – Mutass egy filmborítós könyvet

Összesen három filmborítósom van: A lány és a farkas, Csontváros és a Napos oldal. Szerintem az utóbbi a legszebb, így naná, hogy azt fotóztam le. És maga a könyv is csodálatos, annyira szerettem!

Funfact: Imádom ennek a könyvnek a gerincét! Annyira szép, nem igaz? Úgyhogy erősen kellett ügyelnem, hogy az látszódjon igazán, így itt is vagy 15 kép készült, hogy legalább az egyik jó legyen.

konyvmolykepzo-07

11. nap – KMK Könyv és plüssállat

Íme, Szimba, gyerekkorom kedvenc plüsse. Együtt aludtunk, olvastunk, néztünk sorozatot és játszottunk, aztán egyre allergiásabb lettem, és kiderült, hogy Szimba szőrére is az vagy. Így keserűen elváltunk, csak a távolból sugárzom felé a szeretetem.

Sadfact: Tök jó volt újra kézbe venni Szimbát, de azóta is tüsszögök, úgyhogy viszlát, mész vissza a szekrénybe!

Kövessetek Instagramon még több képért!