Home Hírek Chesapeake Shores – Jön magyarul a Netflix-sorozat alapjául szolgáló könyv

Chesapeake Shores – Jön magyarul a Netflix-sorozat alapjául szolgáló könyv

Amerikában a Hallmark vetíti a Chesapeake Shores sorozatot, nálunk a Netflix mutatta be magyar feliratosan mind a négy évadot.

A történet hősnője egy, a gyermekét egyedül nevelő sikeres nő, aki visszatér marylandi szülővárosába, és azt fontolgatja, hogy talán letelepszik, amiben egy szerelem is segíthet…

A főszerepekben több ismerős színész látható, mint Jesse Metcalfe (Született feleségek), Meghan Ohry (Once Upon a Time), Barbara Niven (Cédrusliget) és Treat Williams (Everwood).

Sheryl Woods regénye 2021. július 21-én érkezik magyarul, így egy kicsit még várnunk kell rá, alább viszont megnézhető a fülszöveg és a magyar borító is. Egy biztos, ha itthon is sikeres lesz a könyvsorozat, a rajongók hosszútávra készülhetnek, mert 14 kötet jelent meg odaát.

Sherryl Woods – Chesapeake Shores – Az Eagle Point fogadó

Abby O’Brien Winters évek óta nem tette be a lábát Chesapeake Shores-ba. A marylandi kisváros, amit az apja épített, túl sok szomorú emléket hordoz, és Abbynek kevés az ideje a minden percét lefoglaló Wall Street-i karrierje, összeomlófélben lévő házassága és örökmozgó ikerlányai mellett. De elég egy rémült telefonhívás a legkisebb húgától, hogy hazarohanjon, és segítsen Jess álmát megvalósítani, helyreállítani az elbájoló fogadót Eagle Pointban. Abby őszintén reméli, hogy Jess belátja okos pénzügyi tanácsát, mielőtt még késő lenne.

A fogadó elárverezésének megakadályozása közben nemcsak a saját széthullott családját kell összetartania, de a sors ismét elé sodorja Trace Riley-t, a férfit, akit évekkel azelőtt elhagyott. Abby nem felejtette el, mi vonzotta hozzá a múltban. Rájön, hogy sokkal erősebb kapocs köti Chesapeake Shore-hoz, mint gondolta. Lehet, hogy Trace áll majd a tervei megvalósítása útjában – vagy bebizonyítja majd, hogy az életben a legváratlanabb módon adódhat második esély.

Sherryl Woods napjaink egyik legnépszerűbb írónője, a Chesapeake Shores pedig több millió eladott példánnyal a női olvasók kedvence világszerte.