Home Hírek Áll az alku címmel jön egy hokis erotikus NA románc magyarul!

Áll az alku címmel jön egy hokis erotikus NA románc magyarul!

Ugyan a Könyvmolyképző Kiadó mutatta be itthon Ilsa Madden-Millst a Balhés Brit kapcsán, de az írónó új regényét végül az Alexandra Kiadó hozza el, ugyanez történt anno L.J. Shen és az Álomgyár kapcsán is… 🙁

A kiadó az írónő Hawthorne University sorozatának az első kötetét hozza el. A borító itt is megváltozott, alább megnézhetitek a magyar kiadásét és a fülszöveget is.

Ilsa Madden-Mills: BOYFRIEND BARGAIN – ÁLL AZ ALKU

Célpont: egy pasi kőkemény bicepsszel és hatalmas ütővel!

Az összetört szívű és csalódott Sugar Ryannek más sem hiányzik, mint egy arrogáns, rosszfiú sportoló… ám most mégis arra kényszerül, hogy alkut kössön az egyetem leghírhedtebb bikájával.

Már ha a pasi egyáltalán észrevenné, hogy a világon van.
A küldetése? Felkerülni a nagymenő hokijátékos radarjára, mindenáron.

Zack Morgan a jégen és a hálószobában egyaránt utánozhatatlan, de még ő sem készült fel a titokzatos lányra, akibe hirtelen lépten-nyomon belebotlik – a diákszövetség bulijain, a kedvenc bárjában, de még az ajtaja előtt is -, és aki ráadásul egy visszautasíthatatlan ajánlattal érkezik. Az üzlet egyetlen feltétele: csak semmi szerelem!

De egy (hm, vagyis két) forró éjszaka után a fogadkozások ellenére a fiú nem képes többé úgy tenni, mintha semmi sem kötné össze őket – kár, hogy a lány képtelen megbízni egy hokijátékosban, akinek az útja összetört szívekkel van kikövezve.
Vajon a hokijátékosnak sikerül bevennie álmai nőjének szívét, vagy az egyezség végén egyetlen jutalma a szívfájdalom lesz?

Íme 10 gyönyörű idézet a Rubin Pöttyös Balhés Britből