Home Hírek Új Rubin Pöttyös: A vadonban talál szerelemre K.A. Tucker hősnője

Új Rubin Pöttyös: A vadonban talál szerelemre K.A. Tucker hősnője

A Tíz apró lélegzet szerzője egy új sorozattal tér vissza a Rubin Pöttyösök közé, érkezik ugyanis magyarul a Vadon sorozat első kötete, Az egyszerű vadon.

A két nagyregényből álló sorozatban Calla a nyüzsgő Torontóból Alaszkába kénytelen költözni, hogy ápolja az édesapját, és itt talál rá a szerelemre.

A Goodreadsen ezt a K.A. Tucker kötetet is imádták, 33 csillagozás felett is 4.41-es a tetszési indexe a maximális 5-ből. Íme az eredeti borító és a magyar fülszöveg.

K.A. Tucker – Az egyszerű vadon

A sors ismétli önmagát?

Calla Fletcher kétéves volt, amikor az édesanyja vele együtt elmenekült az alaszkai vadon és az elszigetelt vidéki életmód kihívásai elől. és elhagyta Calla apját, Wren Fletchert. Calla sosem nézett vissza, és huszonhat évesen a mozgalmas torontói életen kívül nem ismer mást. Amikor azonban az apja felveszi vele a kapcsolatot, és tudatja, hogy súlyos beteg, a lány tudja, hogy ideje megtennie a hosszú utat a határmenti elhagyatott kisvárosba, ahol született.

Calla szembenéz a mászkáló vadakkal, a különös nappali órákkal, az elképesztő bolti árakkal, és időnként még – szent ég! – a kinti pottyantós vécével is, cserébe, hogy megismerhesse az apját: a férfit, akivel a rengeteg hibája ellenére is újra törődni kezd.

Ám miközben nagy küzdelmek árán igyekszik hozzászokni a sarkközeli éghajlathoz és az otthonitól teljesen eltérő életritmushoz, Jonah – egy csendes, cinikus és büszke alaszkai pilóta, aki Calla apjának repülős vállalatát, a Vadont működteti – alig várja az elkényeztetett városi lány bukását. Meggyőződése ugyanis, hogy Calla túlságosan kényes ahhoz, hogy megbirkózzon a vadonnal.

Jonahnak feltehetőleg igaza van, de Calla eltökéli, hogy bebizonyítja a tévedését. Aztán váratlanul azon kapja magát, hogy elmélyül a kapcsolata a robosztus pilótával. Ahogy a férfi rejtett megvetése egyre halványul, barátság veszi át a helyét – vagy talán valami mélyebb is? De Calla nem azért jött Alaszkába, hogy maradjon, Jonah pedig sosem fogja otthagyni a helyet, ami az élete. Ostobaság lenne mindkettejük részéről románcba kezdeni, és ugyanarra az útra lépni, amivel Calla szülei is megpróbálkoztak – és kudarcot vallottak – évekkel korábban.

Egy egyszerű igazság, amiről kiderül, hogy nem is olyan egyszerű.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)