Home Hírek Magyar borítót kapott az új rázós könyv, A vadember!

Magyar borítót kapott az új rázós könyv, A vadember!

Hamarosan egy újabb rázós könyv érkezik magyarul, amiben egy igazi vadembert kellene megszelidítenie a hősnőnek. Már be is futott a magyar borító és a fülszöveg, ezek alapján gyanítom sokunknál került fel a kívánságlistára a kötet 🙂

Sawyer Bennett – Uncivilized – A vadember

Nyers és erős. Talán veszélyes is?
Egy magányos harcos, egy vadember… egy ízig-vérig veszélyes férfi vagyok. Az esőerdő érintetlen vadonjában éltem egy olyan közösségben, amelyben feltétel nélküli tisztelet övezett, és ahol minden nő ellenkezés nélkül behódolt nekem.

Most azonban felfedeztek. Arra kényszerítettek, hogy visszatérjek egy olyan világba, melyet már régen elfelejtettem, és egy olyan kultúrába, melyről már csak halvány emlékeim vannak.

Dr. Moira Reed antropológust kérték fel, hogy segítsen nekem visszailleszkedni a civilizációba. Az ő feladata lecsiszolni durva éleimet. Az ő feladata megtanítani engem, hogyan lavírozzak új életemben. Be akar törni.

De soha nem fog sikerülni neki.

Mert vad vagyok, szabad és nyers, és csak egyetlen dolgot akarok a gyönyörű Moira Reedtől…

Nemsokára én leszek a tanár, és ő lesz a diák.

Zach méltó utóda Tarzannak és Krokodil Dundeenak. Egyedi és merész, szókimondóan pikáns, mégsem közönséges regény, mely a történetmesélésben is tud újat nyújtani.