Home Hírek OMG! Jön a kultikus a Fiúk a klubból sorozat rebootja!

OMG! Jön a kultikus a Fiúk a klubból sorozat rebootja!

A 2000-es évek egyik legnagyobb jelentőségű sorozata volt a Fiúk a klubból, ami színesen, hitelesen mutatta be pár amerikai meleg fiatal történetét. (Bár utólag azért fáj, hogy a diverzitásra mennyire nem figyeltek oda)

A sorozat azért is volt kiemelt jelentőségű, mert először beszélt nyíltan a meleg férfi prostitúcióról, a HIV-ről, vagy akár az idősebb pasi – fiatal srác párkapcsolatokról, és a nézőkhöz egy kicsit közelebb hozta a melet kultúrát.

Ma azért már jóval több meleg karaktert láthatunk a tévében, mint tizennyolc éve, a Fiúk a klubban amerikai indulásakor, de így is nagy örömmel tölt el a hír, hogy készül a sorozat rebootja.

A készítőkhöz csatlakoztak az eredeti brit Fiúk a klubban írói, az új verziót pedig rebootnak szánják új karakterekkel, de remélhetőleg a régebbi arcok is feltűnnek majd. A készítők elárulták, hogy a mai modern köntösben, a Tinder, a Grindr és (az Amerikában lévő) házassági egyenlőség idejében van miről mesélniük.

Kíváncsian várom, arról viszont még sajnos nincs hír, hogy hol és mikor kerülhet bemutatásra a sorozat, de a hírek alapján tuti elkészül!