Home Szösszenetek Tudtad? Cory Monteith volt a Falling for the Ghost of You borító...

Tudtad? Cory Monteith volt a Falling for the Ghost of You borító modellje!

Ma három éve, hogy 31 éves korában elhunyt Cory Monteith, akit a legtöbben a Glee c. sorozat és a Monte Carlo film sztárjaként ismerhettünk. A színész halála máig nagy veszteség, különösen az évfordulón.

nichole-christie-falling-for-the

Rea, a Letehetetlen bloggere nemrég jött rá, hogy a hamarosan itthon is megjelenő Nicole Christie regény, a Falling for the Ghost of You borítóján Cory Monteith látható!

A Cosmopolitannek készült fotósorozat képét választották. A felfedezés örömére íme pár infó, Nichole Christie regényének a cover modeljéről! Addig is bízzunk benne, hogy a hazai kiadáson is Cory esz!

– 1982-ben született Calgary-ben, és Kanadában nevelkedett.

nichole-christie-falling-for-the2

A gimnázium első évében otthagyta a sulit és dolgozni kezdett, többek között a Wallmartban, taxi és iskolabusz sofőrként, tetőfedőként és telemarketngesként tevékenykedett.

– 2005-ben kezdett aktívan színészkedni, az első szerepei is akkoriban találtak rá, és így vált egyre ismertebb színésszé.

– A Glee főszerepét 2009-ben kapta meg, és ez egycsapásra a legismertebb sztárok közé emelte. A sorozatban énekelt, táncolt és a dobtudását is megmutathatta.

cory-monteith

– A Glee forgatásán jött össze partnerével, Lea Michele-lel, akivel évekig együtt jártak.

– Magyarországon is járt Cory, ugyanis Budapesten forgatta Selena Gomez, Katie Cassidy és Leighton Meester társaságában a Monte Carlo c. filmet.

A színész aktívan védte a kisebbségek jogait, az elsők között csatlakozott a Straight but not Narrow mozgalomhoz, amiben heteró pasik állnak ki az LMBT társaik mellett.

– Hatalmas hoki rajongó volt, a kedvence a Vancouver Canucks csapat volt, akiknek a logóját tetoválásként is büszkén viselte.

Tinikora óta súlyos drogproblémákkal küzdött, és ez végigkísérte az életét. Sajnos a halálát is ez okozta, 2013 júliusában drogtúladagolásban halt meg.

– Halála után szerelme, Lea Michele dalt írt az emlékére, és a Glee-ben is kapott egy búcsúepizódot, amiben több dalt is neki ajánlottak. Kétségkívül ez volt a legszomorúbb.

UDPATE:

Időközben már meg is jelent a regény. A magyar kiadáson már nem Cory Monteith látható, a kiadó új borítót tervezett hozzá.

Nicole Christie - Falling for the Ghost of You: Érzéki csalódás
Nicole Christie – Falling for the Ghost of You: Érzéki csalódás