Home Hírek A nővéredet hirtelen feleségül veszi egy herceg… Te mit tennél? – Új...

A nővéredet hirtelen feleségül veszi egy herceg… Te mit tennél? – Új könyvet írt Rachel Hawkins!

A Hex Hall sikersorozat szerzője, Rachel Hawkins új könyvvel jelentkezik! A Royals 2018. május 1-jén kerül a polcokra Amerikában, a témaválasztás pedig egyszerűen zseniális.

A Royals hősnője a 16 éves Daisy Winters, akinek a nővérét, Elliet eljegyzi Skócia hercege. A floridai lányok így elutaznak Skóciába, hogy megszabaduljanak a paparazzik hadától, de nem is számítanak rá, hogy mennyi nehézséggel jár a hercegnő – és a testvére – élete. Daisy pedig megismer egy srácot…

Az írónő egy interjúban elárulta, hogy a való élet adta az ihletet, hiszen Anglia trónörökösei, Harry és William herceg is egy-egy hétköznapi lányt választott párjául.

Mindenki eldobta az agyát attól, hogy Pippa milyen ruhát választott, én pedig arra gondoltam, milyen jó lenne könyvet írni egy olyan lányról, aki azért válik híressé, mert hozzá megy egy herceghez” – nyilatkozta Hawkins. (Pippa alatt Kate hercegnő testvérére gondol).

A borító már nyilvános is, nagyon rózsaszín, de cuki, passzol a sztorihoz is. Iszonyúan bízom benne, hogy itthon is olvashatjuk majd a könyvet.