Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

A kockázat címmel jön Elle Kennedy új regénye, a Briar U folytatása!

A Könyvmolyképző weboldalára már felkerült a The Risk – A kockázat magyar fülszövege, ami egyértelműen jelzi, hogy érkezik magyarul a Briar U folytatása!

Summer története számomra hatalmas kedvenc volt, kíváncsian várom, hogy a legjobb barátnő, Brenna története mennyire fog tetszeni. Nagyon reménykedem benne, hogy a feminista vonal megmarad, mert azt hiszem ez volt az egyik legnagyobb kedvencem a The Chase-ben.

Megjelenési dátum egyelőre nincs, alább viszont megnézhetitek a magyar fülszöveget és az eredeti borítót.

Elle Kennedy – The Risk: A kockázat (Briar U 2.)

Mindenki vadócnak tart.

Csak részben van igazuk – nem hagyom, hogy a félelem irányítson, és kicsit sem érdekel, mit gondolnak rólam mások. De van egy határ: nem fekszem össze az ellenséggel. A Briar hokiedzőjének lányaként máglyára vetnének, ha összeállnék az ellenfél játékosával. Márpedig Jake Connelly pont ebbe a kategóriába esik.

A Harvard sztárcsatára arrogáns, bosszantó, és jóval vonzóbb a kelleténél. De az élet kegyetlen – a hőn áhított gyakornoki hely megszerzéséhez pont az ő segítségére van szükségem, és a szexi seggfej nem könnyíti meg a dolgomat. Rá kell vennem, hogy játssza el a pasimat, de minden kamurandiért egy igazit kér cserébe.

Ez a vadóc csaj nagy bajban van. Semmi jó nem származhat abból, ha Jake Connellyvel kavarok. Az apám kinyírna, a barátaim kiközösítenének, és az egyetem utáni karrierem a tét. De bármilyen nehéz is ellenállni Jake szexi külsejének és pimasz mosolyának, nem vagyok hajlandó belesétálni a csapdájába. Ezt a kockázatot nem vállalhatom.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Könyvkritika: Elle Kennedy: The Chase – A hajsza (Briar U 1.)