Home Hírek Szerelem a karantén idején – Rubin Pöttyös lesz Kylie Scott újdonsága, itt...

Szerelem a karantén idején – Rubin Pöttyös lesz Kylie Scott újdonsága, itt a fülszöveg!

Wow, a Könyvmolyképző nagyon gyorsan kapcsolt, ugyanis érkezik Kylie Scott és Audrey Carlan regénye, a Szerelem a karantén idején, amit nyilvánvalóan a koronavírus ihletett meg, odakint is alig pár hete jelent meg.

Már meg is kaptuk a magyar fülszöveget, a kötetet Béresi Csilla fordította. Megjelenési dátum még nincs, mindenesetre én már alig várom, hogy olvassam. Nagyon érdekes a téma, és a karakterek is szimpatikusak 🙂

Kylie Scott & Audrey Carlan – Szerelem a karantén idején

Miért köhögsz, apu…

Két ember, egy futballsztár és egy lektűrírónő szomszédos lakásba kerül San Franciscóban, a karantén idején.

A férfi, Evan Sparks az orvosbarátja kölcsönlakásában húzza meg magát, részben a járvány miatt, de azért is, hogy túléljen egy botrányt. A csapat egyik buliján drogokat és szteroidot találnak mellette, és azonnal meg is gyanúsították. Úgy gondolja, a buli egyik hölgyvendége készíthette azokat a lejárató fotókat, amik az országos lapok címoldalára kerültek.

Evan és Sadie, az írónő ki-kiül a maga balkonjára. Előbb csak méregetik egymást, és mindkettőt elbűvöli a másik külseje. A rendhagyó körülmények és a lelki nyomás azonban felgyorsítják az eseményeket, és a testi vonzódásból szerelem lesz. Sadie ihletet kap egy romantikus regényhez, és a pár a kéthetes önkéntes „távolságtartás” után beleveti magát a szerelembe.

A kinti valóság hozzájuk is online vagy telefonon érkezik: aggódnak a szüleikért és a szeretteikért, halállal, hűséggel és árulással szembesülnek, de mindent legyőz a bizalom és a szerelem.

Úgy hangzik, mintha udvarolnál, fiam. Először életedben.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)