Home Hírek Zafír Pöttyös lesz a Captive Prince – Itt A rab herceg magyar...

Zafír Pöttyös lesz a Captive Prince – Itt A rab herceg magyar fülszövege!

Itthon is érkezik C.S. Pacat hatalmas sikernek örvendő Captive Prince trilógiája, ami azért is különleges, mert LMBT történet. Már nagyon kíváncsi vagyok rá, a fülszöveg is nagyon kecsegtető. Alább megnézhetitek ti is. Megjelenési dátum egyelőre nincs, annyit tudunk, hogy Zafír Pöttyös lesz a kötet.

C.S. Pacat – A rab herceg

„Ez itt Vere. Kéjsóvár és dekadens. A mézédes méreg földje.”

Damen népének hős harcosa, és Akielos trónjának jogos örököse. Ám amikor féltestvére magához ragadja a hatalmat, Damen fogságba esik, megfosztják az identitásától, és elküldik ágyas rabszolgának az ellenséges ország hercegéhez.

Új gazdája, Laurent herceg gyönyörű, manipulatív és halálos – a verei királyi udvar legrosszabb oldalát testesíti meg. Az ottani életveszélyes politikai cselszövések közepette azonban semmi sem az, aminek látszik. Így amikor Damen a verei trónért folytatott harc kereszttüzében találja magát, kénytelen összefogni Laurent-nal, hogy életben maradjon, és megmentse a hazáját.

Damen számára csak egy szabály létezik: soha, de soha nem szabad felfednie a személyazonosságát. Hiszen pont arra az emberre van szüksége, akinek a legtöbb oka van rá, hogy mindenkinél jobban gyűlölje őt…

Ármány, intrika és bizarr társadalmak.

Utoljára a Trónok harcában láttuk ilyen plasztikusan beteg lelkek aljasságát, a gátlástalan hatalomvágyat és torz személyiségek tobzódását, ahol tort ül a gonosz.

Hagyd, hogy elképesszen!

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)