Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Colleen Hoover új könyve Kristály Pöttyös lesz – Itt a Verity magyar borítója!

Megjelenési dátum ugyan még nincs, de a napokban befutott az új Colleen Hoover regény, a Verity magyar borítója. A kötet eredetileg a Rubin Pöttyösökbe volt sorolva, de végül Kristály Pöttyös lesz.

A kötet igazából mindkét kategóriába illik, a történet szerint nagyon vékony a határvonal, szóval a Kristály Pöttyösök között is jó helye van 🙂 Alább megnézhetitek a borítót és a fülszöveget is. Íme!

Colleen Hoover – Verity

Lowen Ashleigh, az anyagi csőd szélén álló, küszködő író élete állásajánlatát kapja, amikor Jeremy Crawford, a bestseller szerző Verity Crawford férje felkéri, hogy balesetben megsérült felesége helyett megírja az asszony sikersorozatának befejező részeit.

Lowen megérkezik a Crawford házba, hogy átnézze Verity többévnyi jegyzeteit és vázlatait, remélve, hogy elegendő anyagot talál a munka elkezdéséhez. Csakhogy az irodában nemcsak kaotikus állapotok fogadják, hanem egy önéletrajz is, amit az asszony a legnagyobb titokban írt. A kézirat minden oldala vérfagyasztó vallomást rejt, köztük annak az éjszakának a történetét, ami örökre megváltoztatta a család életét.

Lowen először úgy dönt, hogy nem mutatja meg Jeremynek a kéziratot, mert annak tartalma még több fájdalmat okozna a gyászoló apának. De ahogy a férfi iránti érzelmei egyre erősebbé válnak, rájön, hogy talán mégis fel kéne fedni Verity mocskos titkait.

Egy egyedülálló romantikus thriller a New York Times bestseller szerző Colleen Hoover tollából.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)