Home Hírek Vőlegénye halála után keresi a szerelmet az új romantikus kötet hősnője

Vőlegénye halála után keresi a szerelmet az új romantikus kötet hősnője

A Barátnak tartalak mellett egy második Abby Jimenez kötet is érkezik az Álomgyár Kiadó gondozásában. A póráz két végén megjelenése 2020. szeptember 07-én esedékes, ide kattintva előrendelhető a kötet.

A könyv a goodreadsen amúgy nagy olvasói kedvenc, 5 ezer csillagozás után is 4.38-as rátával bír, ráadásul elég komoly témát dolgoz fel, a hősnő ugyanis a vőlegénye halála után talál rá a szerelemre, ami sosem egyszerű lelkileg.

Abby Jimenez – A póráz két végén

Két évvel a vőlegénye elvesztése után, úgy tűnik, Sloan Monroe már sosem fog tudni visszatérni megszokott életéhez. Mindent megváltoztat azonban a kóbor kölyökkutya, aki “vigyél-haza” nézésével teljesen leveszi a lábáról.

Új kedvence, Tucker mellett végre kezd visszatalálni önmagához, ezért végképp rosszul érinti, amikor a kutyus eredeti gazdája, Jason hosszú hetek után válaszol a leveleire. Tucker gazdája zenész és éppen Ausztráliában turnézik. Na de a lényeg: vissza akarja szerezni a kutyáját, akit Sloan nem akar harc nélkül odaadni.

De mi van, ha ez a Jason igazán szereti Tuckert? Az eleinte flörtölős üzenetváltásaik hosszú telefonbeszélgetésekké alakulnak, és Sloan nem tagadhatja, hogy valami kialakult kettejük közt. Jason szexi, kedves és vicces. Vajon mi történne, ha személyesen is találkoznának?

De a valódi kérdés inkább az, hogy a világsiker kapujában álló Jason vajon meddig maradna mellette. Kibírna Sloan egy újabb szerelmi csalódást?

A Barátnak tartalak – Családi állapot: bonyolult című regény Amazon és USA Today bestsellerszerzőjének, Abby Jimeneznek új könyve egy imádnivalóan romantikus történet, melyben egy bajkeverő kutya összehoz két vadidegent.