Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Könyvajánló: 5 olvasnivaló ami jobb kedvre derít a koronavírus idején

Most, hogy tombol a koronavírus járvány és sokan az otthonainkban rekedtünk, szükségünk van egy kis vidámságra, nem igaz? Ki is gyűjtöttem 5 olyan könyvet, ami felderíthet a sötét napokban

Rachel Hawkins - Hex Hall

Hex Hall trilógia

Sophie egyszercsak különleges suliban találja magát, varázslók, vámpírok, vérfarkasok között. És megismer egy bizonyos szzexi srácot is, de bonyolódnak a dolgok… A természetfeletti YA trilógia iszonyúan vicces, Sophie és Archer szóváltásain túl a mellékszereplők is garantálják a humort, miközben baromi erős maga a történet is.

Geek Girl sorozat

Harriet egy tizenöt éves igazán geek lány, akit felfedeznek egy plázában és sikeres modell lesz belőle. Ez volt az a könyvsorozat, amit végig nevettem. Mind a hat rész zseniális, Harriet humora mindent visz, a sztori is üt, a romantikus szál pedig baromi édes.

Minden a te hibád

Caitlin elég ártatlan életet élt, amíg az unokatestvére, a hírhedt filmsztár tönkre nem vág mindent. Miközben izgalmas kalandokat élnek át, a két lány sorsa is összefonódik. Bár a molyon nem túl magas a könyv százaléka, de én nagyon szerettem ezt a könyvet és rengeteget nevettem olvasás során. A két főhős kapcsolata pedig mindent visz.

Szer’usz világ

Márika a szegény leány hirtelen egy górfnő „társaskodónője” lesz, de amikor a nőt lecsukják, Márikának kell megmentenie őt és rájönni a turpisságra. Bár ez az Ambrózy sorozat 5. kötete, de önállóan is olvasható, noha érdemes azért elolvasni az előzményeket is, mert azok is zseniálisak. De egy biztos, az én kedvencem a Szer’usz világ lett, halálra röhögtem magam a könyvön.

Tudsz titkot tartani?

Emma azt hiszi, hogy le fog zuhanni a repülőgép amin utazik, így félelmében az összes titkát bevallja a mellette ülő férfinek. Akiről idővel kiderül, hogy a főnöke… Ez a romantikus, édes könyv nem csak humorral van tele, hanem tanulságos gondolatokkal is a felnőtté válásról és önmagunk tiszteletének a fontosságáról.


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading