Home Hírek Vágyakozás – Szexi cowboyba zúg bele az új Rázós Könyv hősnője

Vágyakozás – Szexi cowboyba zúg bele az új Rázós Könyv hősnője

Idén érkezik magyarul az új Rázós Könyv, a Vágyakozás, a A Steel fivérek története 1. Az alaptörténet elég érdekesnek tűnik, remélhetőleg mielőbb olvashatjuk. A könyvet Császár László fordította, alább olvasható a magyar fülszöveg.

Helen Hardt – Vágyakozás (A Steel fivérek története 1.)

Jade Robertset a vőlegénye faképnél hagyta az oltárnál, ezért Coloradóban, legjobb barátnője családjának farmján próbál menedéket találni. Megalázottnak érzi magát, és maga is meglepődik, hogy vonzalom támad benne barátnője visszahúzódó bátyja iránt. Amikor aztán a jóképű cowboy megcsókolja, már nincs visszaút.

Talon Steel megtört ember. Sosem dolgozta fel rettenetes gyerekkori emlékeit, inkább csak létezik, mint él. A nőktől elveszi, amit felajánlanak neki, vissza azonban semmit nem ad… egészen addig, amíg Jade Roberts be nem robban az életébe. A lány gyönyörű, édes és odaadó, és a vágy, amely Talonban lobban, hamarosan úgy felerősödik, hogy talán sosem lesz képes teljesen kielégíteni.

A két szerető között izzik a levegő, azonban mindkettejüket rég eltemetett titkok kínozzák, amelyek talán elszakítják őket egymástól.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)