Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Meglepetés! Így néz ki arccal együtt a HIM – Ez a srác borítómodellje!

Gyanítom sokan vagyunk, akik nem csak a HIM – Ez a srác történetébe, hanem a borítójába is beleszerettek. Gondolom bennetek is felmerült, vajon hogy néz ki a képen látható srác? Nos, gyanítom most mindenki meg fog döbbenni!

A képen ugyanis egy sötét bőrű férfi látható, míg a könyvben ugye fehérek a srácok. De nem is ez a durva, hanem az, hogy a kép alapján senki se jött volna rá. (Megsúgom, a Suttogó völgy borítónál is pont ez a helyzet). Amúgy, a modell arcra is baromi helyes, de sajnos a nevét már nem sikerült kiderítenem.

* Kíváncsi lettél? Szerezd be kedvezményesen a kiadótól! *

HIM: EZ A SRÁC – BLOGTURNÉ

  • Végre érkezik magyarul Elle Kennedy és Sarina Bowen közös LMBT regénye, a HIM: Ez a srác! Az érzékien romantikus és imádnivaló regényről a Blogturné Klub tagjai mesélnek lelkesen, sőt, extra állomásokat is találsz. A turné végén 3 példányt kisorsolunk a szerencsések között!

  • Nagy örömünkre már több LMBT regény is megjelent itthon, így a játékunk során LMBT regények fülszövegeiből találtok részleteket. A feladatotok, hogy rájöjjetek mely könyvekről van szó, és írjátok be a regény címét a Rafflecopter doboz megfelelő sorába.

    (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

    Dante ​tud úszni. Ari nem. Dante magabiztos és könnyen szavakba önti érzéseit. Ari nehezen boldogul a beszéddel és kétségektől szenved. Dante belemerül a költészetbe és a művészetekbe. Arit a börtönben lévő bátyjával kapcsolatos gondolatok nyomasztják. Dante világos bőrű. Ari árnyalatai sokkal sötétebbek.

    a Rafflecopter giveaway
    https://widget-prime.rafflecopter.com/launch.js

  • – 11.26. – Sorok Között Könyves Blog
    – 11.28. – Hagyjatok, olvasok! (extra állomás)
    – 11.30. – Angelika blogja
    – 12.02. – Deszy könyvajánlója
    – 12.04. – Betonka szerint a világ
    – 12.06. – CB olvas
    – 12.08. – Kristina olvas
    – 12.10. – Sorok Között Könyves Blog (extra állomás)
    – 12.12. – Hagyjatok, olvasok!
    – 12.14. – Kelly & Lupi olvas
    – 12.16. – Sorok Között Könyves Blog (extra állomás)


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading