Home Hírek Fény a szívemben – Második esély románcról szól az új Jamie McGuire...

Fény a szívemben – Második esély románcról szól az új Jamie McGuire kötet

Jamie McGuire a Dream Válogatás könyvek egyik nagy kedvence. Január 31-én új könyvet olvashatunk magyarul az írónőtől, ami a Fény a szívemben címet viseli, és egy második esély románc sztori. Alább a magyar borító és a fülszöveg! 🙂 (Annyira szép ez a borító!)

Jamie McGuire – Fény a szívemben

Amikor a fiatal Elliott legelőször megpillantotta Catherine-t, azonnal tudta, hogy még sohasem látott nála szomorúbb és csodásabb teremtést. Mind a ketten kitaszítottnak érzik magukat, ami rögtön közel hozza őket egymáshoz.

Érzelmeik egyre mélyülnek, viszont amikor Catherine-nek a legnagyobb szüksége lenne rá, Elliott kénytelen elhagyni a várost. Végül azonban mégis visszatér, de addigra már mindketten megváltoznak.

Elliott a középiskola ünnepelt futballsztárja, Catherine pedig a szabadideje minden percében az anyja rejtélyes panziójában robotol. A lány nem bocsátotta meg Elliottnak azt, hogy magára hagyta, de a fiúnak eltökélt szándéka, hogy visszanyeri a szívét. Amikor Catherine végre kész arra, hogy feltétel nélkül megbízzon Elliottban, a fiú egy helyi tragédia első számú gyanúsítottja lesz.

A városiak egyre növekvő rosszallása ellenére a lány ragaszkodik az Elliott iránti szerelméhez. Azonban egy rettenetes titok, amit Catherine régóta őriz, könnyen tönkreteheti minden megmaradt reményüket a boldogságra.