Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Egy időre (?) abbahagyja a színészetet Kristen Stewart!

Az Alkonyat egykori sztárja napjaink egyik A-listás színésznőjévé vált Hollywoodban, és nagy kritikai elismeréseket aratott. Most mégis úgy döntött, nem vállal több szerepet.

A színésznő elárulta azt is, hogy miért akar visszavonulót fújni. Egy ideje ugyanis egy forgatókönyvön dolgozik, aminek az első vázlatait most írja. A forgatókönyv Lidia Yuknavitch sikerkönyvén, a The Chronology of Water-en alapul, ami egy biszexuális úszónőről szól.

Stewart szeretne teljesen belefeledkezni a projektbe, sőt, a forgatókönyvírás mellett a rendezéssel is kacérkodik. Nagyon elkötelezettnek tűnik az új dolgok mellett, és persze elárulta, hogy imádja Yuknavitch regényét is.

Viszont mielőtt teljesen új utakra térne, még vár rá egy utolsó (?) forgatás színészként, méghozzá a Happiest Season című romantikus komédiában, ahol ő alakítja a hősnőt, és szeretné hazavinni a barátnőjét családi ünnepekre, hogy megkérje a kezét.

Egyelőre ennyi a hír, elég friss még a történet, előbb-utóbb Stewart ügynökei biztos kiadnak majd némi pontosítást. Azért én örülnék, ha néha színészként is szerepet vállalna, mert tehetséges, de ha a kamerák mögött érezné jól magát, akkor ott várjon rá sok siker. Hajrá!


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading