Home Borítómustra Én terveztem a November 9 magyar borítóját – Less be a kulisszák...

Én terveztem a November 9 magyar borítóját – Less be a kulisszák mögé!

Már több szerző könyvéhez volt szerencsém magyar borítót készíteni, de gondolhatjátok mekkorákat pislogtam, amikor nekiálltam egy Colleen Hoover borítónak. Hiszen mégiscsak egy nagy kedvencről van szó, akinek ráadásul olyan egyedi borítói vannak – és itt az eredeti is nagyon szép volt. (A kiadó sajnos nem tudta beszerezni)

Az első gondolatom az volt, hogy rugaszkodjunk el az eredetitől, és kipróbáltam négy variánst, ahol szerelmespárok voltak. Utólag már érzékelem, hogy talán nem voltak az igaziak.

Végül első körben a biztonság kedvéért leadtam egy olyan variánst is, ami eléggé hasonlít az eredetihez. Végül a kiadó ezt választotta, ehhez készült még pár verzió. Alább megnézhetitek hogyan formálódott az eredeti ötlet a végleges borítóig.

Zárószóként annyit tudnék mondani, nagy öröm számomra, hogy a könyv az én borítómat viselheti, köszönök minden pozitív kommentet. Akinek pedig nem tetszik a borító, azt is megértem, hiszen az eredeti szerintem is gyönyörű lett.

NOVEMBER 9 – BLOGTURNÉ

 • Újabb könyv érkezik novemberben Colleen Hoovertől a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában. A tehetséges írónő ezúttal is egy különleges szerelmi történetet álmodott meg, ráadásul nem mindennapi szerkezetben. Ha felcsigáztuk az érdeklődéseteket, tartsatok velünk, és játsszatok a November 9. három példányának egyikéért.

 • A mostani játékunkban arra vagyunk kíváncsiak, hogy mennyire ismeritek Colleen Hoovert és a munkásságát. Minden állomáson találni fogtok egy állítást az írónővel kapcsolatban, a feladatotok pedig az lesz, hogy megállapítsátok, hogy az állítás igaz vagy hamis, és beírjátok a Rafflecopter doboz megfelelő sorába. Vigyázzatok, néhol a válaszok becsapósak lehetnek.
  Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

  Colleen Hoover korábban szociális munkásként és tanárként dolgozott.

  a Rafflecopter giveaway
  https://widget-prime.rafflecopter.com/launch.js

 • 11.07. Flora the Sweaterist
  11.08. Sorok Között
  11.09. Dreamworld extra
  11.10. Könyvvilág
  11.11. Sorok Között extra
  11.12. Fanni’s Library
  11.13. Deszy könyvajánlója
  11.14. Sorok Között extra
  11.15. Csak olvass!
  11.16. Readinspo
  11.17. Never Let Me Go
  11.18. Kelly és Lupi olvas
  11.19. Dreamworld