Home Borítómustra Borítómustra: Maggie Stiefvater – Hollófiúk 2. Az Álomrablók

Borítómustra: Maggie Stiefvater – Hollófiúk 2. Az Álomrablók

Az eddigi borítómustrák során végig a sorozatok első részeit vettem górcső alá. Most fordítottam a dolgon, és a Hollófiúk második részének a borítóit mutatom meg.

Nagy meglepetésemre csak öt különféle borítóját találtam meg a regénynek, és abból is kettő az eredeti módosított alakja. Sebaj, azért nézzük is így a külsőket!

AMERIKAI

Az eredeti borító szerintem nagyon szép, külön tetszik a hollók mintája, és a kék srácon a rózsaszínes minta.

hollofiuk2-amerikai1

MAGYAR

Az eredeti borítót vette át a Könyvmolyképző Kiadó, de sok a változás, például a madarak formáján, felkerült pár szürke vonal, más a tipográfia, és a szerző neve is. Véleményem szerint ez lett a legszebb változat az összes közül. (Fotókredit: Flodette’s Book Club)

hollofiuk2-magyar

FRANCIA

Nagyon helyes a borítón látható srác, és kábé ennyi az összes pozitívum, amit elmondhatok. Sajnos ez a borító nagyon nem nyerte el a tetszésem.

hollofiuk2-francia

NÉMET

Próbáltak kreatívak lenni, és tényleg egyedi lett a borító. Ha ránézek tetszik, a figyelmem is felkelti, de az eredetit ötletesebbnek tartom.

hollofiuk2-nemet

SVÉD

Ők is az eredetit tartották meg, némi módosítással. Szép lett ez a verzió is.

Kretsen_Drömtjuvarna.indd

MAGGIE STIEFVATER – HOLLÓFIÚK 2. – BLOGTURNÉ

 • A Hollófiúk visszatérnek! A négy kötetes sorozat második részében tovább bonyolódik a nyomozás a Ley-vonalak környékén. Augusztus 8. és 14. között a Blogturné Klub három állomásos retró turnéra indul az Álomrablókkal, hogy immáron teljes kollekcióval készülhessünk az utolsó kötet megjelenésére.

  hollo-btk

 • Mostani játékunkban olyan tudósok és szerzők nevét keressük, akik a Hollófiúkhoz hasonlóan maguk is foglalkoztak a Ley-vonalak utáni kutatással.

  Minden állomáson megtaláljátok egy kutató képét és születési dátumát, ezek alapján kell nyomoznotok, végül pedig beírni a tudós nevét a Rafflecopter doboz megfelelő sorába.

  Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

  Születési év: 1945
  Születési év: 1945

  a Rafflecopter giveaway
  https://widget-prime.rafflecopter.com/launch.js

  • 08.08. – CBooks
  • 08.11. – Sorok között
  • 08.14. – Deszy könyvajánlója