Home Hírek Budapesten dedikál a Grisa könyvek szerzője, Leigh Bardugo! – Íme a részletek!

Budapesten dedikál a Grisa könyvek szerzője, Leigh Bardugo! – Íme a részletek!

Baromi erős novemberrel készül a Könyvmolyképző Kiadó! Azt eddig is tudtuk, hogy 11.15-én Colleen Hoover dedikál az Alexandra Pódiumon. És pár nappal később egy újabb New York Times Bestseller írónőnek örülhetünk!

A Grisa könyvek imádott írónője november 18-án lesz Budapesten, a dedikálás mellett pedig könyvbemutatóval is kedveskedik a kiadó. Én már nagyon várom, 100%, hogy ott leszek! Remélem ti is 🙂 Íme a hivatalos kiadói leírás a programokról. Ha pedig ti is eljöttök, ezen az eseményen jelöljétek a részvételt 🙂

Az imádnivaló Leigh Bardugo Budapestre érkezik!

A New York Times bestseller írónő látogatásának az apropója, hogy Budapesten forgatja a Netflix a Grisa könyvekből készülő Shadow and Bone sorozatot, aminek Bardugo az egyik executive producere.

Az írónő nagy örömünkre a magyar olvasókra is időt szakít ? Könyvbemutatóval és dedikálással készülünk, amire szeretettel várunk titeket!

Íme az alábbi program tervezet, ami még nem végleges:
14:30 – 15:30 – könyvbemutató (tolmácsot természetesen biztosítunk)
16:00 – 19:00 – dedikálás

Hogy hol és mikor találkozhatsz az írónővel?
2019. november 18-án, az Alexandra Pódumon

A várható nagy érdeklődés miatt az írónő egyszerre csak 2 könyvet tud dedikálni, a szelfizés sem megengedett, de a helyszínen profi fotós készít rólatok közös képet, amit a Vörös Pöttyös Facebook oldalon találsz majd meg!

Gyere el Te is, ne hagyd ki a nagy találkozást!