Home Képregény adaptációk Az Arrow Univerzumban tér vissza a Smallville Clark és Lois párosa!

Az Arrow Univerzumban tér vissza a Smallville Clark és Lois párosa!

Annak idején a képregénysorozatok iránti rajongásom a Smallville című sorozattal kezdődött. Egyszerűen imádtam végignézni, hogyan lesz a tinédzser Clark Kentből az a Superman, akit mindannyian ismerünk és szeretünk.

A 10 évadot megélt széria igazi kedvenc lett számomra, így kifejezetten örülök, hogy a Smallville-ből megismert Clark Kent (Tom Welling) és Lois Lane (Erica Durance) felbukkan az Arrow Univerzumban, méghozzá a decemberi Crisis on Infinite Earths event epizódokban. Az egésznek külön ízt ad, hogy Erica Durance alakította Supergirl édesanyját eddig.

De hogyan is lehetséges mindez? A DC-nél alternatív univerzumok léteznek, a Crisis on Infinite Earths főgonosza pedig ezeket az univerzumokat pusztítja el, ha csak össze nem állnak a szuperhősök. Így Brandon Routh is visszatér Supermanként, méghozzá a mozifilmes univerzumból. Baromi izgalmasnak ígérkezik, pláne mert Tyler Hoechlin is felveszi Superman gúnyáját.

A rajongói szívem viszont a Smallville főhőseinek örül a legjobban, még ha Tom Wellingen kissé meg is látszik az idő múlása. Mikor lesz már december???