Home Képregény adaptációk Minden, amit tudni lehet a Marvel WandaVision sorozatáról

Minden, amit tudni lehet a Marvel WandaVision sorozatáról

A Disney a hétvégén jelentette be a jó hírt, hogy három új színész csatlakozik a 2021-ben a Disney+ra érkező 6 részes WandaVision sorozathoz!

A Hangya és a Darázsban SHIELd ügynökként feltűnt Randall Park, a Thor filmekben szereplő Kat Dennings az eddigi karaktereiket hozzák, mellettük a Rossz anyák sztárja, Kathryn Hahn lett az új szereplő. A castingok arra engednek következtetni, hogy a komolyabb témák mellett a humor is szerepet kap a sorozatban.

És mit tudunk magáról a sorozatról? A Bosszúállók: Végjáték eseményei után játszódik, ahol a Skarlát Boszorkánynak szembe kell néznie azzal, hogy szerelme, Vízió nem tért vissza az élők sorába.

A sorozat így nagy eséllyel arról szól majd, hogy a gyásszal küzdő Wanda egy alternatív valóságot teremt, ahol együtt lehet Vízióval, de persze jönnek a következmények. Ezt a teóriát támasztja alá az is, hogy a megerősített hírek szerint a WandaWision sorozat és a második Doctor Strange film között komoly összefüggés lesz, Elizabeth Olsen pedig mindkét produkcióban szerepel majd.