Home Hírek Brutálisan jó ötletet vethetnek be a Legacies – A sötétség örököse második...

Brutálisan jó ötletet vethetnek be a Legacies – A sötétség örököse második évadában

Nemrég kikerült egy casting hír, amiből megtudtuk, hogy Alexis Denisof, a Buffy és az Angel sztárja csatlakozik a Vámpírnaplók spin-off Legacies – A sötétség örököse második évadához. De nem is ez a szenzáció, hanem a karakter, akit alakít.

Ő lesz ugyanis Vardemus professzor, aki szilárdan hisz abban, hogy minden természetfeletti lény magasabbrendű az embereknél – és ezt a diákoknak is átadja. És akkor itt álljunk meg egy pillanatra.

Adott egy iskola, tele vámpírokkal, boszorkányokkal, vérfarkasokkal. Még tinik. Befolyásolhatóak. És akkor jön egy karizmatikus professzor, aki ráadásul maga is varázsló, és akkor ilyen értékrendet ad át… A következmények durvák lehetnek, hiszen ez a “mi jobbak vagyunk másoknál” ideológia a II. világháborút is kirobbantotta.

The cast of Angel, Alexis Denisof photographed exclusively for Entertainment Weekly by Matthias Clamer on April 18th, 2019 in Los Angeles

Úgy érzem, Julie Plec ismét kitalált valami nagyon jót, valami nagyon klassz ötletet, már csak arra leszek kíváncsi hogyan fogja tudni adaptálni mindezt. Hogy a professzor nem lesz nagy szereplő, vagy tényleg kirobbant egy temrészetfeletti – emberek háborút?

Kicsit szkeptikus vagyok, mert láttunk már jó ötleteket a Vámpírnaplók kreátorától, gondoljunk csak például a vámpírra, aki csak vámpírvérrel tudott táplálkozni, de azokat sem fejtette ki bővebben. Bízom benne, hogy Vardemus professzor karakterével tényleg kezd valamit, mert borzongatóan érdekes – és fájdalmas – dolgok jöhetnek ki az egészből.