Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Új New Adult regények Magyarországon! – Három Jay McLean kötet is érkezik

Végre, itthon is kiadásra kerülnek Jay McLean könyvei! Az írónő tette közzé, hogy a Kick Push, a Coast és a Lucas magyar kiadási jogai is elkeltek. Még nincs hivatalos megerősítés, hogy melyik kiadónál debütálnak a kötetek, de akármelyik is lesz, mindenképpen jó hír a megjelenés.

Íme, a könyvek külföldi borítói, és pár infó róluk. Ezek alapján a Kick Push első kötete iszonyúan izgalmasnak ígérkezik, alig várom, hogy elolvassam.

lucas

Jay McLean – Lucas

Lucasnak mindene megvan, amire csak vágyott. Sport karrier, ösztöndíj lehetőség, egy apartman, és a barátnője Laney, akit már gyerekkora óta szeret. Aztán történik valami (spoileres lenne elmondani mi), és Lucasnak élete nem várt fordulatokat vesz…

kick-push-1

Jay McLean – Kick Push (Kick Push, #1)

A könyv főhőse a 17 éves Josh, akinek a barátnője, Natalie teherbe esik, ezért feladja a gördeszkás karrierjét. Josh szülei kiteszik a fiút a házukból, majd a baba születése után Natalie is eltűnik a képből.

Josh egyedül marad a babával, és egy idős asszonynál lel menedékre. Évekkel később az asszonyhoz beköltözik az unokája, Becca, aki sötét titkokat hordoz magával. A két fiatal akaratlanul is közelebb kerül egymáshoz…

Jay McLean – Coast (Kick Push, #2)

Ez közvetlenül a Kick Push folytatása, és elég spoileres lenne bármit is mesélni róla, így hagyok egy linket, ezen bővebben is olvashattok a történetről magyarul.

kick-push-2


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading