Home Hírek Magyar szinkront kap a 13 okom volt – Íme a hírek és...

Magyar szinkront kap a 13 okom volt – Íme a hírek és érdekességek róla!

Egy ideje már lehet hallani, hogy a Netflix magyar szinkront is készít a 13 volt sorozathoz. Most már erre hangi bizonyíték is van 🙂

Laudon Andrea színésznőnek van egy sikeres youtube csatornája, ahol Andi most a szinkronszerepeiről beszélt, köztük a 13 okom volt-ról, ahol Hannah magyar hangja lett. A videó elején részletet is hallhatunk Hannah kazettájából.

Andi elég sokat mesél a videóban a sorozatról, egy ponton pedig minden rajongói szív nagyobbat dobban: kiderült ugyanis, hogy ő már 10 éve olvasta a könyvet, nagyon megrázta, de szerette, és emiatt volt számára különösen fontos a casting. Ki ne álmodna egy ilyen fangirl pillanatról?

Kiderült, hogy ahhoz az ominózus öngyilkos jelenethez is elkészült a szinkron, amit a Netflix utólag letiltott, így azt már a végleges verzióban nem hallhatjuk magyarul. A színésznő viszont elmesélte, hogy számára nagyon nehéz volt azt leforgatni hangilag, hiperventillált és megviselte őt érzelmileg. Meg tudom érteni, nézőként is durva volt.

A videóban van még némi hangminta is, megtudjuk, hogy Clay magyar hangja Czető Roland lett, és már a második évad felvételeinél tartanak.  Arról, hogy mikor élesíti a Netflix a szinkront nincs hír, bármikor megtörténhet, hiszen készen van.