Home Borítómustra Íme, A randiguru szárnysegéde elvetett borítótervei!

Íme, A randiguru szárnysegéde elvetett borítótervei!

Akárcsak A csábítás szabályainál, így a folytatásnál, A randiguru szárnysegédénél is én tervezhettem meg a borítót. Meg is mutatok pár borítótervet, amik végül elvetésre kerültek, de előbb íme, a végleges borító, amivel megjelent a könyv.

Amikor valaki azt írja, hogy “pasis borítót tervezni egyszerű“, mindig keserűen elmosolyodom. Mert nagyon nem egyszerű… Igen, sok a pasis kép a stock fotó oldalakon, de kevés köztük az olyan, ami igazán használható. Hiszen a srác vagy túl izmos, netán hülye fejet vág… Ráadásul sok jó kép már elkelt, és egy másik könyvön hódít.

A Randigurunál pedig a tervezést nehezítette, hogy meg akartam tartani “a pasi fekszik az ágyon” kompozíciót, hogy a sorozat a lehető legegységesebb legyen. És hát, jó képet eleve nehéz találni, de ez még inkább leszűkítette a lehetőségeket, ezért készült pár másmilyen terv is.

Végső megoldásként – és ahogy látjátok a terveket, legjobb opcióként – abból a fotósorozatból választottam képet, ami az első részhez készült. Remélem nektek is elnyeri majd a tetszésetek a borító 🙂 Bár, jelen pillanatban bevallhatom, az én kedvenc tervem a legelső volt, ahol a srácon karkötő van és a hajába túr. Ezt szívesebben láttam volna a könyvön, de a kiadó dönt – és a végső borítót is szeretem ám, így nincs panasz.

A RANDIGURU SZÁRNYSEGÉDE – BLOGTURNÉ

 • Máris megérkezett A csábítás szabályai folytatása, amiben az ott megismert Lex és Gaby romantikus kalandjait követhetjük nyomon. A könyvről két értékelést, és két extra állomást találtok a Blogturnén, és egy példányt nyerhettek is a kötetből!

 • A kötet főhőse, Lex elég gyakran hasonlítja magát Superman fő ellenségéhez, Lex Luthorhoz. Így a mostani játékunk is a leghíresebb Luthorra vonatkozik. Minden állomáson találtok egy Mr. Luthort, a feladatotok, hogy eldöntsétek, melyik filmből/sorozatból származik a karakter. A helyes megfejtők között egy Randiguru szárnysegéde példányt sorsolunk!

  (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

  a Rafflecopter giveaway
  https://widget-prime.rafflecopter.com/launch.js

 • 07.02. – Sorok Között extra állomás
  07.04. – Angelika blogja
  07.07. – Hagyjatok! Olvasok! extra állomás
  07.10. – Hagyjatok! Olvasok!