Home Hírek Humoros és romantikus Morgan Matson YA kötettel erősít a Dream Válogatás

Humoros és romantikus Morgan Matson YA kötettel erősít a Dream Válogatás

Egy borítószavaztás keretén belül jelentette be a Dream Válogatás a jó hírt: idén ősszel érkezik magyarul egy újabb Morgan Matson kötet, a Save the Date.

A regény goodreadsen 3.81-en áll 15 ezer csillagozáson túl, ráadásul jelölt is volt a 2018-as Goodreads Choice Awardson a legjobb realista YA kategóriában. A történetben többek között humor, románc, esküvők és a testvérei kapcsolatok kuszaságán lesz a hangsúly. Alább az egyik eredeti borító, és a magyar fülszöveg.

Morgan Matson – Save the Date

Charlie Grant nővére a hétvégén megy férjhez családi otthonukban, és a lány alig várja – évek óta először mind a négy idősebb testvére egy tető alatt lesz.

Charlie kétségbeesetten reméli, hogy eltölthetnek még egy tökéletes, utolsó hétvégét együtt, mielőtt még a ház új tulajhoz kerülne. A ház újra viccektől, játékoktól és nevetéstől visszhangzik majd.

Épp döntenie kell, hogy melyik fősulira jelentkezzen, plusz újra találkozhat régi szerelmével, Jesse Fosterrel, szóval alig várja a hétvégét, annyi izgalom lesz. Arra akar koncentrálni, hogy minden tökéletes legyen. Hogy mi itt a gond? Egy van csak igazából: egyre jobban úgy tűnik, hogy az egész hétvége totális katasztrófa lesz.

Képbe kerül egy kutya, aki nem akarja abbahagyni a vonyítást, a ház riasztórendszerét nem lehet leállítani, és sok a bosszúság. Pár rokon nem beszél egymással, a kedvenc bátyja hazahoz magával egy szörnyű lányt, és eltűnik egy szmoking. És akkor még nem is beszéltünk a szomszédról, aki mintha szabotálni akarná az egész eseményt, és egy hatalmas vihar is közeleg.

A banda csak feldolgozásokat játszik. A vendégek mind őrültek. Charlie többet tud meg a családjáról három nevetségesen kaotikus nap alatt, mint valaha is gondolta volna, pedig azt hitte, teljesen ismeri őket.