Home Szösszenetek Trónok harca napjainkban – Így festene a modern Westeros

Trónok harca napjainkban – Így festene a modern Westeros

Észrevettétek, hogy Westeroson tulajdonképpen elmaradt a technikai fejlődés? Évezredek óta élnek ugyanolyan feudális rendszerben az emberek, házakat és királyokat szolgálva. Nos, pár rajongó gondolt egy merészet, és megmutatták, milyen lenne Westeros napjainkban.

A videó fő motívuma a következő: egy Lannister miniszterelnök próbálja egy sajtótájékoztatón meggyőzni az embereket, hogy a falon túl nincs semmi, nincs mitől félni. Eközben látjuk a Starkokat északon, egy Targaryen metró(?)állomást és egy csomó Trónok harca utalást. Érdemes kétszer is megnézni a videót a sok apróság miatt.

És akkor adott a kérdés: ez most tényleg egy Trónok harca spin-off sorozat? Mert a videó szerint 2019-ben jön a napjainkban játszódó Westeros.

Eléggé meg vannak osztva a kérdésben az emberek, de nincs rá bizonyíték, hogy ez hivatalos sorozat előzetes lenne, így nagy valószínűséggel ez egy rajongói előzetes. Illetve, arra is utal több cikk, hogy ez a videó valószínűleg a német tévés Jan Böhmermann magánakciója, aki már korábban is megviccelte a nézőket. Pedig szívesen megnézném ezt tényleges sorozatként is. Ugye ti is?