Home Hírek Cake – Magyar borítót kapott az új rocksztár-románcos Rubin Pöttyös!

Cake – Magyar borítót kapott az új rocksztár-románcos Rubin Pöttyös!

Az Idol és a Stage Dive után hamarosan újabb rocksztáros románc érkezik a Rubin Pöttyösök közé!

Jake Bengtsson Cake sorozatáról van szó, aminél minden kötetben más a főhős, így önállóan is olvashatóak. Az első kötet, a Cake 10 ezer csillagozás után 4.23 a goodreadsen, ez jó előjel.

Alább megnézhetitek a magyar borítót és a fülszöveget. Íme!

J. Bentsson: Cake – Egy szerelem története

Lehet, hogy Jake McKallister rocksztár, de annyi biztos, hogy nem átlagos. Fiatal kamaszként borzasztó bűntett áldozata lett, és ezt azóta sem heverte ki. A munkájába temetkezett. Ha nem lett volna a zene, amiben elmélyülhetett, talán túl sem éli. A karrier és a siker könnyen jött számára, a szerelem annál kevésbé.

Mikor a szókimondó és életigenlő Casey Caldwellt kérik fel a híresen zárkózott zenész kísérőjének egy közös barátjuk esküvőjén, Casey a legrosszabbra számít. Mégis, milyen közös témájuk lehet? Casey, a szószátyár, Jake, a magába forduló, zárkózott. Jake élete a zene körül forog, Casey még tisztán énekelni sem tud. A lány gyerekkora maga volt a boldogság, a srácé a média által szétcincált rémálom.

És mégis, nyilvánvaló különbségeik ellenére, Jake és Casey egymásra talál, és Casey fénye beragyogja Jake sötét gondolatait. De vajon elég erős lesz-e a szerelmük, hogy legyűrje a fiú sötét múltjának romboló terhét?

J. Bengtsson egy óriási vörös fenyőkkel körbevett házban nőtt fel Észak Kaliforniában. Mindig arról álmodott , hogy többet lásson a világból, ezért az egyetem első évét külföldön töltötte Európában. Sokkal többel tért haza, mint arra valaha is számított: egy svéd fiú szerelmével. Ezután több év kontinensek közötti ingázás következett, míg végül összeházasodta k, született három gyermekük és letelepedtek Dél Kaliforniában.

A Cake J. Bengtsson első regénye.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)