Home Hírek Már tudjuk, hogy miről szólhat a Trónok harca spin-off sorozata

Már tudjuk, hogy miről szólhat a Trónok harca spin-off sorozata

A múlt héten az HBO berendelte az első Trónok harca spin-off pilotját, így egy rész biztosan elkészül majd. És már azt is tudjuk, mi lesz a története!

A lehetséges spin-off 10 ezer évvel a Trónok harca ideje előtt játszódik, a Long Night (Hosszú éjszaka) eseményeit mutatná be többek között, amikor a legendák szerint a white walkerek ellen küzdöttek az emberek.

A Long Night idején élt többek között a Stark-ház alapítója, Bran, az Építő is, aki A Fal-at és Derest építette fel, őt több elbeszélésből is ismerjük. Szintén ebben az időszakban alapult a Lannister-ház Lann the Clever által, a Vas-szigetek is ekkor alapult meg Grey Kinggel.

Ami fontos, hogy a meglévő szereplők közül maximum a Night King tűnhet fel a spin-offban, és ez igaz a maradék négy spin-off ötletre is, amin még dolgoznak.

A spin-off írója Jane Goldman, de segítőként George R.R. Martin is mellette áll. Sőt, az író szeretné, ha a spin-off címe Long Night lehetne.

A cél pedig az, hogy bemutassák Westeros történelmét, a szörnyű titkokat, a White Walkerek eredetét, és a Starkok legendáját, ami talán távol áll attól, amit eddig hittünk…

A pilot forgatása idén esedékes, így talán év végére megtudjuk azt is, hogy lehet-e belőle sorozat.