Home Hírek Itt az új Colleen Hoover regény, a Too Late magyar borítója?

Itt az új Colleen Hoover regény, a Too Late magyar borítója?

A Vörös Pöttyös oldalon ma szavazás indult, méghozzá az idén érkező új Colleen Hoover kötet, a Too Late borítója kapcsán. A két borító tulajdonképpen egyforma, csak a cím különbözik: magyar és angol variánsok között lehet választani. A szavazás jelenlegi állása alapján úgy tűnik, az angol győzött 🙂 Aminek én örülök is, szerintem jobb a magyar verziónál.

Viszont ne felejtsétek, ez még nem végleges borító, elképzelhető,hogy lesznek minimális változtatások rajta. Eddig nagyon különleges, ugye?

Colleen Hoover: Too Late – Túl késő

Sloan a poklok poklát is megjárná azokért, akiket szeret.

És meg is teszi, minden egyes nap. Amikor azonban rádöbben, hogy valójában börtönben él a veszélyes, erkölcstelen és züllött Asa Jackson mellett, Sloan kész bármit megtenni azért, hogy szabaduljon szorult helyzetéből. Akár a testi épségét is kockára tenné, aminek senki sem állhat az útjába. Senki, kivéve Cartert.

Asa életében Sloan a legjobb dolog. És Asa szerint Sloan életében ő a legjobb dolog. A lány nem nézi jó szemmel Asa züllött életmódját, pedig a srác szerint, ő csak azt teszi, amit tennie kell, ha mindig egy lépéssel az üzletfelei előtt akar járni. Mindent megtesz annak érdekében is, hogy egy lépéssel Sloan előtt járjon. Senki sem állhat az útjába.

Senki, kivéve Cartert.

Az év legmegrázóbb regénye arról, meddig élhetünk és hogyan szabadulhatunk egy bántalmazó kapcsolatból.

Ismerd meg Sloan példaértékű sorsát!