Home Borítómustra Borítómustra: Leigh Bardugo – Six of Crows: Hat varjú

Borítómustra: Leigh Bardugo – Six of Crows: Hat varjú

Amerikában hatalmas siker Leigh Bardugo Six of Crows duológiája, aminek az első kötete magyarul is megjelenik a Könyvmolyképző Kiadónál.

Itthon az eredeti borítóval érkezik a kötet, de sok országban kapott saját borítót a Hat varjú. Alább ezeket gyűjtöttem egy csokorba.

MAGYAR/AMERIKAI

AMERIKAI DÍSZKIADÁS

FRANCIA

IZRAELI

PERZSA

SZERB

FRANCIA (?)

HAT VARJÚ – BLOGTURNÉ

 • November elején a Könyvmolyképző újra visszavisz minket a grisák világába! Ezúttal Ketterdam sötét és koszos sikátorait járva csatlakozunk egy csapat bűnözőhöz, hogy aztán velük tartsunk egy (nagyrészt az önös érdekeik által vezérelt) veszélyes, ám rettentő izgalmas kalandba. Tarts te is Kaz Brekkerrel és bandájával, no meg a Blogturné Klubbal, hogy megnyerhesd a könyv 3 példányának egyikét!

 • Elítélt, szerencsejáték-függő, szökevény, kém, szívtörő, tolvaj… Csupa rosszfiú, illetve rossz “lány”, akiket mégis a könyv végére a szívünkbe zárunk (vagy nem). Ezúttal olyan szereplőket keresünk, akik igazi antihősök: gonoszak, lelketlenek, nem egyszer gyilkosok…
  Minden állomáson egy idézetet olvashattok egy negatív (fő)szereplőtől/ről, a feladat pedig egyszerű: ki ő és melyik könyvben szerepel?

  (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

  “A kezdet kezdetétől szörnyeteg volt. Csakis dacból és gonoszságból választotta az életet.”

  a Rafflecopter giveaway
  https://widget-prime.rafflecopter.com/launch.js

 • 10. 31. – Nem félünk a könyvektől
  11. 02. – Kelly & Lupi olvas EXTRA állomás
  11. 04. – Sorok Között Blog EXTRA állomás
  11. 06. – Deszy könyvajánlója
  11. 08. – Dreamworld EXTRA állomás
  11. 10. – Kelly & Lupi olvas
  11. 12. – Deszy könyvajánlója EXTRA állomás