Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

A kulisszák mögött & Doboznyitó – Élni akarok! meglepetés doboz

Nem tagadom, amióta csak bejöttek Magyarországra a könyves meglepetés dobozok arról álmodoztam, hogy egyszer talán én is sorra kerülhetek. Leginkább mert tudom, hogy hihetetlen élmény olvasóként kinyitni egy dobozt, és jó lett volna ehhez a boldogsághoz valamit hozzáadnom alkotóként. Hála a Bubble Book csapatának ez létre is jöhetett!

Szeptemberben vált nyilvánossá, hogy érkezhet ez a doboz. Döbbenetesen jó élmény volt látni, hogy mennyire örültök neki! És bevallom az is meglepett, hogy milyen sokan éltetek a lehetőséggel. A dobozok úgy fogytak el a megrendelési időszak vége előtt, hogy még a mennyiségen is emelni kellett. Amikor a Bubble Book csapata közölte a jó hírt, alig hittem el.

Azért is volt számomra mindez különleges élmény, mert azok az ajándékok kerültek be a dobozba, amiket én ajánlottam a csapatnak. Küldtem ugyanis egy hosszú listát, hogy milyen meglepetések passzolnának a könyvhöz, és ők ezekből válogatták ki a legjobbakat. Végtelenül izgalmas volt a folyamat, és szerencsére csalódnom sem kellett, ehhez a dobozhoz bármikor adnám a nevem, az arcom, mert tényleg olyan meglepetések kerültek bele, amik minőségiek és egyediek.

Még ami érdekes lehet: mindegyik könyv névre szólóan dedikált. A kiadótól először hozzám érkeztek meg a könyvek, döbbenetes volt egyszerre ennyit látni belőlük. Kaptam egy listát a nevekkel, így órákon át csak dedikáltam, a közepén pihenőt is kellett tartanom, mert tartottam tőle, hogy le fog szakadni a karom (és ez most nem panasz :)). Mikor végeztem, nagy nehezen visszapakoltam a könyveket a dobozba, bár az se volt egyszerű mutatvány, elsőre elbénáztam. Tőlünk pedig futár vitte el a Bubble csapathoz. Hát igen, sokat utaztak ezek a könyvek!

No de gondolom kíváncsiak vagytok rá, hogy mi lapult a dobozban. El is árulom, de előre szólok, spoileres lesz a tartalom!

A lényeg ugye maga a könyv volt, ami azért is különleges, mert névre szólóan volt dedikálva, beletettem a korábbi könyveimhez készült könyvjelzőket, és összesen tíz db írói jegyzetet helyeztünk el benne, amik érdekességek a könyvhöz 🙂

Írtam egy írói levelet is, na srácok az nagy meló volt. Nézegettem, hogy miket írtak mások, és csak ültem a gép előtt, azon agyalva, hogy tudok én annyira frappánsat. Aztán elindítottam a Shallowt a Csillag születik soundtrackből, átengedtem a terepet az érzelmeimnek, és megszületett a levél. Remélem tetszeni fog nektek 🙂

A legnagyobb kedvencem a dobozból az a kis notesz/napló, ami saccperkábé pontosan úgy néz ki, mint amit Lilla használ a könyvben, még a piros gumiszalag is rákerült! Nagy öörm volt meglátni. Kaptunk egyedi forrócsokiport is, aminek azért van jelentősége, mert a sztoriban Lilla gyakran iszik ilyet. Egyedi házi szappan sem hiányzott, az orgonás illata elképesztő.

Ami különleges meglepetés volt még, egy „emlékzsinór”, hivatalos neve szerintem nincs. A szalagon kis csipeszek vannak, amikre polaroid képeket tűzhettek fel, a szalagot pedig bárhová kirakhatjátok. A könyvben Lilla pontosan így gyűjti az emlékeit, az pedig hihetetlen öröm, hogy mindezt mos már bárki megteheti. Remélem lesz, aki benevez.

Maga a tartalom ennyi lett volna. Elsőre blikkre talán kevésnek tűnhet a mennyiség, de ne feledjük, maga a doboz 5.990 ft-ba került, tartalmazta a szállítási díjat is, és hát, maga a könyv is 2.999 ft a boltokban. Mindezeket figyelembevéve teljesen úgy érzem, hogy az ár és érték arány teljesen jó volt a dobozban. Persze, lehet kicsit elfogult vagyok 🙂

Ez volt tehát az én nagy kalandom. Köszönöm a Bubble Book csapatának, hogy átélhettem, nektek pedig, hogy beszereztétek a dobozt. A könyvhöz pedig jó olvasást!