Home Hírek A meleg főbérlőjébe zúg bele a srác az új LMBT regényben

A meleg főbérlőjébe zúg bele a srác az új LMBT regényben

Ma érkezett a fantasztikus hír, miszerint a Szivárványálom könyveknél érkezik Hajnal Kitti debütáló regénye, a Falak!

A könyvnek kimondottan örülök, mert a Lélekcseppek antológiában Hajnal Kitti egy tökéletes novellával bizonyította számomra, hogy érdemes rá odafigyelni, így száz százalék, hogy ez a könyv felkerül a kívánságlistámra.

A Falak megjelenése 2018. november 24-én esedékes, alább a borító, és egy fülszöveg olvasható. A borítóért viszont kár 🙁 A srác szimpatikus, azzal nincs gond, de valahogy olyan üresnek és amatőrnek érződik a borító. Pedig ebben a képben is sok a lehetőség, kár, hogy nincs kiaknázva. De persze ízlések és pofonok. Viszont ha a szerző novellájából indulok ki, akkor a tartalom elsőosztályúnak ígérkezik, végső soron pedig az a lényeg!

Hajnal Kiti – Falak

Várható megjelenés: november 24.

Te hazudtál már magadnak? Próbáltál valaki más lenni?

Áronnak egészen jól megy, amikor azonban új albérletbe költözik, a lelke mélyén sejti, hogy teljesen fel fog fordulni az élete, és nem csupán új, hanem régi kihívásokkal is szembetalálja magát.

A főbérlője, Márk nyíltan meleg, és abszolút úgy él, ahogy neki tetszik. Áront először megdöbbenti, majd elvarázsolja ez az őszinte hozzáállás, amikor pedig megismeri Márk barátait, olyan útra lép, amire korábban sosem mert volna…