Home Borítómustra 5 borító, amit jobb, ha nem nézel meg közelebbről

5 borító, amit jobb, ha nem nézel meg közelebbről

Tudjátok, akadnak azok a borítók, amikre ránézel és egyből beleszeretsz. Aztán ha sokat nézegeted, kiszúrsz rajta egy fura/vicces dolgot, és már csak arra tudsz koncentráni. Na ezeket szedtem most egy csokorba.

Egy dolgot kiemelnék a borítók védelmében: csak mert van rajtuk egy fura pont, attól még tök jók, alapvetően én is szeretem mindegyiket. Csak hát, amint ránézek, és felfedezem azt a pontot, mosolygok egy cseppet 🙂

A csábítás szabályai

Ezt a borítót én terveztem, így elég közelről ismerem. Viszont mióta szólt egy olvasó, hogy de fura a srác hónaljszőre, azóta mosolygok. Pedig mindannyiunknak van olyan 😀 A srácot pedig talán még szexibbé is teszi, nem?

Papír hercegnő

Kezeket fel, mennyien imádjuk a sorozat borítóit? Mert én nagyon! Még úgy is, hogy a tiara ágai férfi fenekeket ábrázolnak. Ez a fajta provokatívság pedig annyira passzol a sorozathoz!

Slammed – Szívcsapás

Emlékszem, annak idején a borító volt az, ami rögtön megfogott a könyvben. Most is imádom, de mióta szólt egy ismerősöm, hogy Laykennek milyen az orra a borítón, nehéz másra koncentrálni 🙂

Soul in Darkness

Ha csak magát a borítót nézem, az tök szép. Aztán ahogy felfigyelek a lány arcára, ami enyhén szólva is… röhejes, hát na. Mondom mindezt úgy, hogy én csak pálcikaembereket tudok rajzolni.

Will és Will: Egy név, két sors

Szeretem ezt a borítót, ha messziről nézem. Aztán ahogy közelebbről is megvizsgálom, és felfedezem rajta, hogy milyen hülye fejet vág az egyik Will, hát alap, hogy röhögőgörcsöm támad 😀 Pláne, hogy fogszabályzója is van, ami ugye a könyvbélinek nincs.