Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Pozitív szereplőből gonosz lesz a Vámpírnaplók sztárja a Legacies-ben?

Az október 26-án debütáló harmadik Vámpírnaplók sorozatban Matt Donovan is visszatér, a srác, akit még gimisként ismerhettünk meg, ahogy Elenára csorog a nyála, legutóbb pedig sheriffként találkozhattunk vele.

A Legaciesben a Zach Roerig által alakított Matt továbbra is a városi sheriff, és a sorozat kreátora, Julie Plec elárulta, hogy most Matt egy teljesen másik oldalát ismerhetjük meg, hiszen Matt már nem a legjobb barátai és a közvetlen szerettei életéért aggódhat, hanem egy egész városért.

Plec elmondása szerint Matt célja továbbra is az lesz, hogy megvédje Mystic Fallst, és titokban tartsa a természetfeletti létét. Éppen ezért lesz némi összetűzése Alaric természetfeletti bentlakásos iskolájával, és azok diákjaival. Így Plec elmondása szerint Mattet sokan antagonistának is tarthatják majd, miközben eddig a védelmező legjobb barát szerepében tündökölt nyolc éven át.

Az egészben pedig az i-re az teszi fel a pontot, hogy a Vámpírnaplók FB oldala posztolt egy képet Matt gimis tablójáról, amin a következő felirat szerepel: „It’s okay, to have hope„, vagyis kábé, „rendben van, ha reménykedünk„, de mivel Hope a Legacies főszereplője, így akár ez is lehet a fordítás: „Rendben van, hogy itt van nekünk Hope„. Kérdés, hogy tényleg így érez-e majd Klaus és Hayley lánya iránt…